Valentijn Shoots 2023

Highlights | Valentijn Shoots 2023

Valentijn Shoots 2023

in 2019 organiseerde we de eerste valentijnsshoots. Mooie locatie, leuke stellen. Het smaakte naar meer, we namen ons voor om ieder jaar rond de 14e van februari een shootdag te organiseren. C gooide roet in het eten. Het werd uiteindelijk om de 2 jaar. 2019, 2021 (met een dik pak sneeuw!) en 2023. 

Dit jaar op onze nieuwe favoriete trouwlocatie; Vakantiepark Eigenwijze met veel leuke stellen en gezinnen. Vakantiepark Eigenwijze in Bant is echt een aanrader. Om op vakantie gaan, maar ook om een feestje, jubileum of bruiloft te vieren. We maakte foto’s in hun te gekke druivenkas. Tip! je kan hier je huwelijksceremonie houden. 

De dag vloog voorbij, het was voor ons een hele leuke dag. We zagen bekende maar ook nieuwe gezichten voor onze camera. Iedereen was die dag heerlijk zichzelf en dat vinden wij altijd fijn want dat zie je terug in de foto’s.

Kijk je mee? Hieronder vind je onze favorieten!

Vakantiepark Eigenwijze trouwlocatie trouwfotografie
Vakantiepark Eigenwijze trouwlocatie trouwfotografie Pre-weddingshoot
Vakantiepark Eigenwijze trouwlocatie trouwfotografie Loveshoot
Vakantiepark Eigenwijze trouwlocatie trouwfotografie, Pre-weddingshoot Trouwen in een kas
Vakantiepark Eigenwijze trouwlocatie trouwfotografie

Wil jij ook een loveshoot of gezinshoot door ons laten maken?

Stuur ons een berichtje voor de mogelijkheden