Trouwreportages

Kleurrijke en ontspannen trouwfotografie

Wij houden van kleurrijke en heldere foto’s, oftewel tijdloos. Foto’s van momenten zoals ze écht waren. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat jullie trouwdag ontspannen is zodat jullie optimaal kunnen genieten. Dus jullie geven het tempo aan! Ontdek ons portfolio voor inspiratie.

Onze werkwijze: twee trouwfotografen

Ja, wij komen gezellig met z’n tweeën! Wil je een complete weergave van jullie trouwdag hebben waarbij ook de voorbereidingen worden vastgelegd dan is het vaak een goed idee om voor twee professionele trouwfotografen te gaan. Wij kunnen ons namelijk opsplitsen. Zo is er 1 fotograaf bij de bruid en de andere bij de bruidegom. Ook al wonen jullie wellicht bij elkaar in de buurt, de dag begint een stuk relaxter wanneer je niet op de fotograaf hoeft te wachten om bijvoorbeeld je jurk aan te trekken

Maar ook tijdens de trouwdag zelf is het handig:

  • Tijdens de ceremonies, de officiële momenten, hoeven we veel minder heen en weer te lopen waardoor we veel minder ‘aanwezig’ zijn.
  • We hebben een duidelijke taakverdeling wie wat doet. Daardoor weet je zeker dat de must have foto’s gemaakt worden, maar ook de details en de leuke momentjes van jullie en jullie gasten gefotografeerd worden.
  • Tijdens de fotoshoot zijn de taken ook verdeeld en kunnen we de tijd die jullie hebben heel efficiënt gebruiken. Waardoor het allemaal een stuk relaxter verloopt.

Informeer naar jullie trouwdatum

Met name de populaire trouwmaanden zijn snel volgeboekt. Dus hebben jullie al een een trouwdatum? Neem dan vooral even contact op!

Waarom kiezen voor Met Pitt?

2 fotografen

Om zoveel mogelijk momenten van jullie dag vast te leggen. Jullie trouwfoto’s vanuit 2 perspectieven.

Echte momenten

Je dag herinneren zoals hij echt was. De niet geposeerde momenten zijn vaak het meest waardevol.

Tijdloze foto’s

Duidelijke, heldere kleuren en mooie contrasten maken onze foto’s tijdloos.

Ontspannen

Wij vinden het belangrijk dat jullie optimaal kunnen genieten van jullie trouwdag en proberen de fotomomenten zo ontspannen mogelijk, maar vooral heel gezellig te maken. 

Professioneel

Inmiddels hebben we meer dan 150 bruiloften gefotografeerd. Hierdoor hebben we veel ervaring en kunnen we adviseren over planning, locaties en leveranciers.

Totaal plaatje

We kunnen jullie niet alleen helpen met de trouwreportage, maar ook met het ontwerpen van een unieke trouwkaart en -huisstijl om het totaal plaatje van jullie dag te creëren.

Martin & Samantha

Wat een topteam! Niets dan lof voor deze meiden. We hebben een geweldige dag gehad en dat kon je ook terug zien in de foto’s. Al mega snel kregen we de eerste foto’s via de mail! Toppers!

Onze trouwalbums

Bij al onze trouwreportages leveren wij een verrassingsalbum, maar deze kan ook geüpgraded worden naar een luxe album. Wanneer jullie hiervoor kiezen mogen jullie zelf +/- 90 foto’s uitzoeken. Hiervan maken wij een digitaal voorstel waar jullie feedback op kunnen geven zodat het album helemaal jullie wordt.

Contact opnemen