Twee zussen Met Pitt

Inspiratie nodig?
Kom langs in onze studio

Twee zussen, één ijzersterk team!

Waar het allemaal begon? Ellen ging trouwen en ik (Karin) als zusje van de bruid die heel toevallig Fotografie studeerde (HKU) mocht de foto's maken! Ellen die zelf grafisch ontwerper is ontwierp haar eigen trouwkaarten en samen regelden we hun trouwdag tot in de puntjes. We vonden het zo fijn samenwerken, dat we dit vaker wilden doen.

Doordat we allebei zo gepassioneerd bezig waren met trouwen kwam het idee om een eigen bedrijf op te zetten. Een plek waar je voor het complete pakket terecht kan.

En wat is er nu leuker dan van je passie je werk te maken! Zo is in 2014 Met Pitt ontstaan.

Sindsdien zijn we heel hard aan het werk om steeds beter te worden in ons vak. Zo is Ellen gaan fotograferen en ik gaan ontwerpen zodat we elkaar op beide vlakken kunnen aanvullen. Door middel van workshops proberen we onszelf en Met Pitt steeds meer te verbeteren. Wat betekend dit voor jullie? Wij zitten vol ideeën en inspiratie voor jullie trouwkaarten en -foto's. Zodat jullie nog lang na kunnen genieten van jullie bijzondere dag!

Meer lezen...

Onze klanten zijn enthousiast

24 juni 2017

Lucien & Antje

Een echte aanrader! Karin en Ellen maakten echt een gouden randje aan onze trouwdag. De foto's zijn niet geposeerd, spontaan en met oog voor detail. Ze zorgden voor veel ontspanning.

1 juni 2017

Leendert & Elsbeth

We hebben een super mooie dag gehad, en deze is mede mogelijk gemaakt door Met Pitt. Ze waren erg flexibel, en stonden open voor wensen. Het eindresultaat is prachtig!

22 september 2017

Kornelis & Janine

Wij hebben een fantastische dag gehad en zijn hartstikke blij met de geleverde diensten van Met Pitt.
De foto's zijn prachtig geworden en ik zou ze zeker aanraden bij familie en vrienden.

Wil je net als deze bruidsparen je trouwreportage door ons laten doen?

Contact opnemen