Met Pitt

Twee zussen, één ijzersterk team!

Jullie dag verteld door 2 fotografen

Wij zijn Ellen en Karin, 2 fotografen, collega's en zussen. In 2014 startten we Met Pitt. Ik (Karin) was klaar met studeren, Ellen stopte met haar baan in de drukkerij en we begonnen met het najagen van onze droom. Van tevoren hadden we nooit kunnen bedenken hoe leuk we het zouden vinden om samen te werken. We begonnen heel groots om uiteindelijk weer terug te gaan naar de basis. Ontwerpen van trouwkaarten en fotograferen van bruiloften, want dat vinden we het allerleukste om te doen!

Met Pitt heeft ons leven veranderd en ik ben gewoon ontzettend trots op wat Ellen en ik tot nu toe bereikt hebben! Bij iedere bruiloft is het weer zo gaaf om te zien dat we van 1 moment 2 hele andere en gave foto's maken en zo elkaar aanvullen. Ik denk dat daar echt de kracht van Met Pitt ligt! 😊

We zijn continu bezig met onszelf verbeteren om jullie dag nog beter in beeld te brengen. Zo volgen we minstens 2x per jaar een workshop bij collega fotografen om nieuwe technieken te leren en onszelf scherp te houden. Wat betekend dit voor jullie? Wij zijn nog lang niet uitgeleerd en zitten vol inspiratie en enthousiasme voor jullie trouwdag en -kaarten.

Meer lezen...

Onze klanten zijn enthousiast

27 juli 2018

Henk & Eva

Met Pitt kunnen wij iedereen aanbevelen! Vanaf de eerste afspraak hadden we meteen een klik met deze meiden. Ze luisterden goed naar onze wensen en ideeën voor de trouwkaart en trouwreportage!

7 september 2018

Leon & Grietje

Superblij met onze trouwkaart en de service en het contact.

21 juni 2018

Dirk & Marcelina

Dankzij MetPitt was onze dag compleet. Ik was niet langer zenuwachtig, want ze hadden alles goed geregeld. Ik was gerustgesteld en ik voelde me vertrouwd met hun als fotografen om me heen.

Wil je net als deze bruidsparen je trouwreportage door ons laten doen?

Contact opnemen