Met Pitt

Twee zussen, één ijzersterk team!

2 fotografen met 10 jaar ervaring

Wij zijn Ellen en Karin, 2 fotografen, collega's en zussen. In 2013 startten we Met Pitt. Ik (Karin) was klaar met studeren, Ellen stopte met haar baan in de drukkerij en we begonnen met het najagen van onze droom. Van tevoren hadden we nooit kunnen bedenken hoe leuk we het zouden vinden om samen te werken. We begonnen heel groots om uiteindelijk weer terug te gaan naar de basis. Ontwerpen van trouwkaarten en fotograferen van bruiloften, want dat vinden we het allerleukste om te doen!

Met Pitt heeft ons leven veranderd en ik ben gewoon ontzettend trots op wat Ellen en ik tot nu toe bereikt hebben! Bij iedere bruiloft is het weer zo gaaf om te zien dat we van 1 moment 2 hele andere en gave foto's maken en zo elkaar aanvullen. Ik denk dat daar echt de kracht van Met Pitt ligt! 😊

We zijn continu bezig met onszelf verbeteren om jullie dag nog beter in beeld te brengen. Zo volgen we minstens 2x per jaar een workshop bij collega fotografen om nieuwe technieken te leren en onszelf scherp te houden. Wat betekend dit voor jullie? Wij zijn nog lang niet uitgeleerd en zitten vol inspiratie en enthousiasme voor jullie trouwdag en -kaarten.

Meer lezen...

Onze bruidsparen zijn enthousiast

René & Annie

Wij zouden ieder aankomend bruidspaar jullie adviseren, korte duidelijke lijnen over hoe en wat en bovenal jullie enthousiasme en vakkennis! We zijn heel dankbaar voor de foto's die zijn gemaakt!

Harrie & Greta

Geweldig mooie unieke trouwkaart heeft met Pitt voor ons ontworpen. Onze wensen zijn er heel goed in verwerkt. Niks standaard kaartjes maken. Wij zijn super blij met het eindresultaat.

Jan & Leonie

Wij genieten nog dagelijks van onze bruiloft, het trouwboek ligt open geslagen op een boekenstandaard. De dames van Met Pitt zijn echt vakvrouwen en stelden ons gedurende dag op ons gemak.

Wil je net als deze bruidsparen je trouwreportage door ons laten doen?

Contact opnemen