Met Pitt

Twee zussen, één ijzersterk team!

Jullie dag verteld door 2 fotografen

Wij zijn Ellen en Karin, 2 fotografen, collega's en zussen. In 2014 startten we Met Pitt. Ik (Karin) was klaar met studeren, Ellen stopte met haar baan in de drukkerij en we begonnen met het najagen van onze droom. Van tevoren hadden we nooit kunnen bedenken hoe leuk we het zouden vinden om samen te werken. We begonnen heel groots om uiteindelijk weer terug te gaan naar de basis. Ontwerpen van trouwkaarten en fotograferen van bruiloften, want dat vinden we het allerleukste om te doen!

Met Pitt heeft ons leven veranderd en ik ben gewoon ontzettend trots op wat Ellen en ik tot nu toe bereikt hebben! Bij iedere bruiloft is het weer zo gaaf om te zien dat we van 1 moment 2 hele andere en gave foto's maken en zo elkaar aanvullen. Ik denk dat daar echt de kracht van Met Pitt ligt! 😊

We zijn continu bezig met onszelf verbeteren om jullie dag nog beter in beeld te brengen. Zo volgen we minstens 2x per jaar een workshop bij collega fotografen om nieuwe technieken te leren en onszelf scherp te houden. Wat betekend dit voor jullie? Wij zijn nog lang niet uitgeleerd en zitten vol inspiratie en enthousiasme voor jullie trouwdag en -kaarten.

Meer lezen...

Onze bruidsparen zijn enthousiast

14 maart 2020

Rik & Maria

Bij het fotograferen gaven ze goede aanwijzingen, waardoor we prachtige foto's hebben. We hadden de foto's al na een paar weken binnen én een aantal foto's de volgende dag zelfs al. Top service!

19 september 2019

Jan & Roeliene

Niets was te gek! De kaart helemaal in de stijl en kleuren van onze bruiloft paste perfect in het plaatje. Ook was het papier anders dan anders écht de kers op de taart. Bedankt voor de top service!

21 juni 2019

Inge & Roelof

1 woord TOP! Prachtige foto's uit verschillende hoeken. Met Pitt denkt mee en staat open voor ideeën. Ze zorgen er voor dat je relaxed van je dag kan genieten en niet zenuwachtig hoeft te zijn.

Wil je net als deze bruidsparen je trouwreportage door ons laten doen?

Contact opnemen