"> Meer over Met Pitt - Bruiloftfotografie en Kaartontwerp

Met Pitt

Twee zussen, één ijzersterk team!

Jullie dag verteld door 2 fotografen

Wij zijn Ellen en Karin, 2 fotografen, collega's en zussen. In 2014 startten we Met Pitt. Ik (Karin) was klaar met studeren, Ellen stopte met haar baan in de drukkerij en we begonnen met het najagen van onze droom. Van tevoren hadden we nooit kunnen bedenken hoe leuk we het zouden vinden om samen te werken. We begonnen heel groots om uiteindelijk weer terug te gaan naar de basis. Ontwerpen van trouwkaarten en fotograferen van bruiloften, want dat vinden we het allerleukste om te doen!

Met Pitt heeft ons leven veranderd en ik ben gewoon ontzettend trots op wat Ellen en ik tot nu toe bereikt hebben! Bij iedere bruiloft is het weer zo gaaf om te zien dat we van 1 moment 2 hele andere en gave foto's maken en zo elkaar aanvullen. Ik denk dat daar echt de kracht van Met Pitt ligt! 😊

We zijn continu bezig met onszelf verbeteren om jullie dag nog beter in beeld te brengen. Zo volgen we minstens 2x per jaar een workshop bij collega fotografen om nieuwe technieken te leren en onszelf scherp te houden. Wat betekend dit voor jullie? Wij zijn nog lang niet uitgeleerd en zitten vol inspiratie en enthousiasme voor jullie trouwdag en -kaarten.

Meer lezen...

Onze bruidsparen zijn enthousiast

13 maart 2020

Richard & Annelies

We hebben de trouwreportage als heel ontspannen ervaren en konden er daarom echt van genieten. Tijdens de ceremonie waren ze op de achtergrond en heb ik eigenlijk niet eens gemerkt dat ze er waren.

19 september 2019

Jan & Roeliene

Niets was te gek! De kaart helemaal in de stijl en kleuren van onze bruiloft paste perfect in het plaatje. Ook was het papier anders dan anders écht de kers op de taart. Bedankt voor de top service!

21 augustus 2019

Guido & Janne-Marije

Wij zijn super tevreden met Karin en Ellen. Heel leuk dat het 2 zussen zijn die zo samenwerken. Onze familie en vrienden waren ook super enthousiast. Wij zouden Met Pitt zeker aanraden!

Wil je net als deze bruidsparen je trouwreportage door ons laten doen?

Contact opnemen