Portfolio

Neem een kijkje tussen onze favoriete trouwfoto's, trouwkaarten of geboortekaartjes!

Bruidsparen zijn enthousiast!

GERBERT & NIESETTE

Afgelopen september heeft Met Pitt onze bruiloft vastgelegd. Met 2 fotografen hebben we van elk moment een foto van verschillende kanten. En de samenwerking was super. Nu hebben we net het trouwalbum ontvangen en de kleuren en foto’s zijn er supermooi in vastgelegd. Wat ik het allerleukste vond dat we op de avond zelf al 30! foto’s kregen, zodat we gelijk na konden genieten. Ook de rest van de foto’s volgde al sneller dan de afgesproken tijd. We zijn er erg blij mee!

Informeer naar jullie trouwdatum

Met name de populaire trouwmaanden zijn snel volgeboekt. Dus hebben jullie al een een trouwdatum? Neem dan vooral even contact op!

Loveshoot

Een loveshoot is hét moment om een keer samen op de foto te gaan. Misschien alvast even oefenen voor de grote dag en kennismaken met ons als bruidsfotograaf, maar ook als jullie al getrouwd of helemaal niet gaan trouwen is het ontzettend leuk en waardevol om te doen! Een loveshoot kan elk moment van het jaar gepland worden. De prijs voor een loveshoot is vanaf €165,-. We gaan dan 1 uur op pad om foto’s te maken. Jullie krijgen minimaal 30 mooie foto’s die jullie uit kunnen printen voor aan de muur, gebruiken voor jullie Save the Date kaart of trouwkaarten etc.

Heb je een leuk idee voor de fotoshoot? Bijvoorbeeld een leuke picknick, die plek waar jullie elkaar voor het eerst zagen of in jullie favoriete café. Laat het gerust weten!

Onze trouwalbums

Bij onze pakketten vanaf 8 uur fotografie mogen jullie het album helemaal samenstellen zoals jullie willen. Jullie kunnen kiezen uit verschillende kleuren en materialen voor de cover, bedrukkingsmogelijkheden en extra’s zoals goud- of zilverfolie vergulding van de paginasnede. Ook mogen jullie alle foto’s voor de binnenkant uitkiezen. Wij maken dan een mooi ontwerp voor jullie!

Wij helpen jullie graag met het maken van een persoonlijke trouwkaart.
Hebben jullie een leuk idee of heb je inspiratie nodig? Neem gerust contact met ons op en kom gezellig langs bij ons in de studio.
Wij kunnen al een uniek ontwerp aanbieden vanaf €2,20 per stuk inclusief envelop.

Bruidsparen zijn enthousiast!

Jan Willem & Kelly

De dames van Met Pitt hebben ons ontzettend goed en snel geholpen! We hebben naar aanleiding van ons eigen idee prachtige Save the Date kaarten en Trouwkaarten ontvangen. Alleen maar lof voor deze dames!

Waarom Met Pitt?

Professioneel

Inmiddels hebben wij 150+ trouwkaarten mogen ontwerpen. We kunnen jullie daardoor ook goed adviseren over tekst, ontwerp en materialen.

Totaal plaatje

Wil je meer dan alleen een trouwkaart. Bij ons kun je ook terecht voor bijpassende enveloppen, sluitzegels, save the date kaartjes, menukaartjes en nog veel meer. Alles in de stijl van jullie trouwkaart.

Uniek

We gaan met jullie wensen en ideeën aan de slag en we maken een trouwkaart geen tweede keer. Met die combinatie krijgen jullie een unieke trouwkaart die helemaal bij jullie past!

Heb je een leuk idee? Of ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje?
Stuur ons een berichtje en kom gezellig langs bij ons in de studio om al jullie wensen te bespreken.

We kunnen al een uniek ontwerp aanbieden voor €1,70 per stuk inclusief enveloppen!

Nieuwsgierig naar hoe een geboortekaartje bestellen bij ons in zijn werk gaat? Check ons ontwerpproces! Als jullie kleintje geboren is heb je heel andere dingen aan je hoofd dan een geboortekaartje bestellen. Wanneer je een Met Pitt geboortekaartje kiest hoef je alleen maar te laten zien wat je mooi vind en een berichtje sturen wanneer jullie kindje is geboren, wij doen de rest! 

In het maken van een uniek geboortekaartje gaat tijd zitten, dus maak je afspraak op tijd!
Wij adviseren om rond de 28e week van je zwangerschap of eerder contact met ons op te nemen.

Kersverse ouders zijn enthousiast!

Larissa & Kees

Ellen en Karin zijn toppers! Nadat ze eerder al onze trouwkaart hebben gemaakt, gingen ze nu aan de slag met ons geboortekaartje en boekten we een newborn fotoshoot. Zeer tevreden mee!

Karine & Meindert

Met Pitt heeft voor ons een geboortekaartje ontworpen bij de geboorte van onze dochter. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen en zij hebben een prachtige kaart voor ons gemaakt, die ons heel dierbaar is.

Newbornshoot

Geen geboortekaartje, maar wel graag prachtige foto’s van je kleintje!? Dat kan!
De prijzen voor een Newbornshoot zijn vanaf €165,- we nemen dan lekker de tijd voor jou en je kleintje
Jullie ontvangen alle mooiste foto’s in een online galerij waaruit jullie de foto’s kunnen downloaden.

Het beste moment om de newbornshoot te plannen is 2 tot 6 weken na de geboorte.
Neem contact met ons op voor meer informatie over een newbornshoot.

Weet je niet precies waar je moet beginnen met een geboortekaartje?
Wij schreven een blog met 5 tips voor het perfecte geboortekaartje.
Ook leggen we uit hoe we te werk gaan en hoe ons ontwerpproces verloopt.

Waarom Met Pitt?

Professioneel

Inmiddels hebben wij 200+ geboortekaartjes mogen ontwerpen. We kunnen jullie daardoor ook goed adviseren over tekst, ontwerp en materialen.

Ontzorgen

Je hoeft ons alleen te laten zien wat je mooi vind en daar gaan we mee aan de slag. Zo gauw jullie kindje is geboren is het een kwestie van een Whatsapp berichtje en wij regelen de rest.

Totaal Plaatje

Wil je meer dan alleen een geboortekaartje. Bij ons kun je ook terecht voor bijpassende enveloppen, sluitstickers, waxzegels, paperclips en nog veel meer. Alles in de stijl van jullie geboortekaartje.

Uniek

We gaan met jullie wensen en ideeën aan de slag en we maken een kaartje geen tweede keer. Met die combinatie krijgen jullie een uniek geboortekaartje voor jullie kleine wondertje.

Folie ontwerp

Geboortekaartjes met folie. De folies zijn o.a. in goud, zilver en brons te krijgen. De kosten voor een uniek geboortekaartje met folie beginnen al bij €2,40 p.s. inclusief envelop. Wil je ook een een geboortekaartje met folie afwerking? Sinds kort kunnen wij deze kaartjes ook binnen 24 uur leveren m.u.v. het weekend en feestdagen

Stuur ons een mailtje!

Zwangerschapsshoot

Niet alleen de geboorte van je kindje, maar ook je zwangerschap is een bijzondere gebeurtenis in je leven. Je kan daarom ook een zwangerschapsshoot bij ons boeken. Voor jezelf of met je partner/gezin.

Raambord

Wil je eens wat anders dan een ooievaar voor het raam of gewone slingers om de geboorte van jullie kleintje aan te kondigen? Wat dacht je van een raambord? Het leuke aan zo’n bord is dat we deze helemaal in dezelfde stijl kunnen ontwerpen als jullie geboortekaartje.

Wil je meer informatie over onze trouwreportages, trouwkaarten of geboortekaartjes?

naar pakketten

Contact opnemen