Portfolio

Neem een kijkje tussen onze favoriete bruiloften, trouwkaarten of geboortekaartjes!

Op zoek naar een trouwkaart?

Wij helpen je graag met het maken van een persoonlijke trouwkaart. Heb je een leuk idee of heb je inspiratie nodig? Neem gerust contact met ons op en kom gezellig langs bij ons in de studio.

Voor ons is het fijn om zo vroeg mogelijk met jullie trouwkaart te beginnen, dus 4 maanden voor de bruiloft is zeker niet te vroeg om een afspraak te maken.

Loveshoot

Willen jullie dat wij jullie trouwkaarten én trouwreportage maken dan ontvangen jullie een gratis Loveshoot twv €150,-! Leuk voor als je foto’s op je trouwkaart wilt of als je gewoon even wilt oefenen voor de camera 😉

Save the date!

Een save the date kaartje stuur je minimaal 6 maanden voor jullie trouwdag naar de gasten die er écht bij moeten zijn. Zo kunnen ze jullie trouwdag al in de agenda zetten en op tijd vrij regelen. Het is ook al een leuke sneak peak van de trouwkaart en misschien het thema van jullie bruiloft 😉

Heb je een leuk idee? Of ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje? Stuur ons een berichtje en kom gezellig langs bij ons in de studio om al jullie wensen te bespreken!

Geen geboortekaartje, maar wel graag prachtige foto’s van je kleintje!? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie over een newbornshoot.