Portfolio

Neem een kijkje tussen onze favoriete trouwfoto's, trouwkaarten of geboortekaartjes!

Op zoek naar een trouwkaart?

Wij helpen je graag met het maken van een persoonlijke trouwkaart. Heb je een leuk idee of heb je inspiratie nodig? Neem gerust contact met ons op en kom gezellig langs bij ons in de studio. Wij kunnen al een uniek ontwerp aanbieden vanaf €2,20 per stuk inclusief envelop.

Het beste kun je 4 maanden voor je bruiloft een afspraak maken voor het ontwerpen van jullie trouwkaart. Zo hebben we meer dan genoeg tijd om de perfecte trouwkaart voor jullie te ontwerpen. Weet je niet waar je moet beginnen? Wij schreven een hele leuke blog met 5 tips voor jullie trouwkaarten!

Maak het plaatje helemaal compleet door een mooie gekleurde envelop toe te voegen. In onze studio hebben we meer dan genoeg keus! Ook kunnen we een sluitzegel en adresstickers in de stijl van jullie trouwkaart ontwerpen. Hierboven zie je een sluitzegel met goudfolie afwerking. Ook koos het bruidspaar voor een gouden paperclip om het extra kaartje voor de daggasten aan de trouwkaart vast te maken. WE LOVE GOUD!! <3

De trouwkaarten hierboven en onder zijn afgewerkt met 3D-folie. De folies zijn onder andere in zilver, goud en brons te krijgen.  

Ook hebben we de mogelijkheid uit verschillende soorten papieren. Bovenstaande trouwkaart voor Willyene & Johannes mochten we op prachtig gebroken wit structuur papier printen. Nieuwsgierig naar de rest van de mogelijkheden? Stuur ons een berichtje en kom gezellig langs voor een vrijblijvend gesprek!

De trouwkaart voor Albert & Coby mochten we afwerken met een laagje subtiele bloemen van spotlak. Spotlak ligt net als goudfolie bovenop de kaart. Waardoor er een mooi 3D-effect ontstaat.

Trouwkaart met goudfolie
Trouwkaart goudfolie ontwerp op maat

We kunnen al een luxe trouwkaart (zoals hierboven) afgewerkt met folie aan 1 zijde + uniek ontwerp en witte enveloppen aanbieden voor €2,80 per stuk!

Jullie trouwkaart met een mooie foto van jullie tweeën combineren? Dat kan! De kosten voor een loveshoot zijn €150,- en duurt ongeveer 1 uur. Wanneer jullie trouwkaarten en een loveshoot bij ons laten doen krijgen jullie een leuke korting op de loveshoot! Tijdens de loveshoot gaan we met z’n vieren naar een mooie locatie om foto’s te maken. Na de tijd ontvangen jullie alle mooiste foto’s in een online galerij waaruit jullie de foto’s gemakkelijk kunnen downloaden en de mooiste voor jullie trouwkaart kunnen uitzoeken.

Trouwkaart met foto zomers

Save the date!

Een save the date kaartje stuur je minimaal 6 maanden voor jullie trouwdag naar de gasten die er écht bij moeten zijn. Zo kunnen ze jullie trouwdag al in de agenda zetten en op tijd vrij regelen. Het is ook al een leuke sneak peak van de trouwkaart en misschien het thema van jullie bruiloft 😉

Nog meer inspiratie op doen? In onze studio hebben we nog veel meer trouwkaarten die we de afgelopen jaren mochten ontwerpen.

Heb je een leuk idee? Of ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje? Stuur ons een berichtje en kom gezellig langs bij ons in de studio om al jullie wensen te bespreken. We kunnen al een uniek ontwerp aanbieden voor 1,40 per stuk inclusief enveloppen!

Het geboortekaartje van Boaz & Levi mochten we afwerken met 3D-folie. De folies zijn onder andere in goud, zilver en brons te krijgen. Wil je ook een een geboortekaartje met folie afwerking? Hou er rekening mee dat het langer duurt om een kaartje met een speciale afwerking te maken. Hier staat minimaal 3 werkdagen voor. Gelukkig hebben we een aantal trucjes waardoor we de kaartjes toch sneller kunnen leveren. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs in onze studio 😉 

Geen geboortekaartje, maar wel graag prachtige foto’s van je kleintje!? Dat kan! De kosten voor een Newbornshoot zijn €150,- we nemen dan lekker de tijd voor jou en je kleintje en jullie ontvangen alle mooiste foto’s in een online galerij waaruit jullie de foto’s kunnen downloaden. Wanneer jullie de newbornshoot in combinatie met een geboortekaartje doen krijgen jullie een leuke korting.  Het beste moment om de newbornshoot te plannen is 2 tot 6 weken na de geboorte. Neem contact met ons op voor meer informatie over een newbornshoot.

Weet je niet precies waar je moet beginnen met een geboortekaartje? Wij schreven een blog met 5 tips voor het perfecte geboortekaartje. Ook leggen we uit hoe we te werk gaan en hoe het ontwerpproces verloopt. 

Het kaartje van Henry lijkt hartstikke simpel, maar de afwerking maakt het kaartje helemaal af. We mochten Oud Hollands papier gebruiken, op de voorkant de naam met blinddruk in het papier pregen én die blauwe strik, WE LOVE IT! 

Wil je het plaatje compleet maken? We hebben een grote collectie met verschillende kleuren enveloppen. Ook kunnen sluitzegels en adresstickers in dezelfde stijl als jullie kaartje gemaakt worden.

Herfst geboortekaartje
Herfst geboortekaartje uniek ontwerp

Nieuwsgierig naar meer voorbeelden? In onze studio hebben we meer dan 150 kaartjes die we de laatste jaren mochten ontwerpen. Stuur ons een berichtje om een afspraak te maken!

Wil je meer informatie over onze trouwreportages?

naar pakketten