"> Portfolio - Met Pitt

Portfolio

Neem een kijkje tussen onze favoriete trouwfoto's, trouwkaarten of geboortekaartjes!

Op zoek naar een trouwkaart?

Wij helpen je graag met het maken van een persoonlijke trouwkaart. Heb je een leuk idee of heb je inspiratie nodig? Neem gerust contact met ons op en kom gezellig langs bij ons in de studio.

Voor ons is het fijn om zo vroeg mogelijk met jullie trouwkaart te beginnen, dus 4 maanden voor de bruiloft is zeker niet te vroeg om een afspraak te maken.

Bovenstaande trouwkaart voor Willyene & Johannes mochten we op prachtig gebroken wit structuur papier printen. We love it! Het maakt je trouwkaart net weer iets luxer en specialer.

De trouwkaart voor Albert & Coby mochten we afwerken met een laagje subtiele bloemen van spotlak. Spot lak ligt net als goudfolie bovenop de kaart. Waardoor er een mooi 3D-effect ontstaat.

Trouwkaart met goudfolie
Trouwkaart goudfolie ontwerp op maat

De trouwkaart van Roeliene & Jan is afgewerkt met de allernieuwste 3D folie techniek. Het goudfolie ligt bovenop de kaart waardoor het nog mooier wordt!

Save the date!

Een save the date kaartje stuur je minimaal 6 maanden voor jullie trouwdag naar de gasten die er écht bij moeten zijn. Zo kunnen ze jullie trouwdag al in de agenda zetten en op tijd vrij regelen. Het is ook al een leuke sneak peak van de trouwkaart en misschien het thema van jullie bruiloft 😉

Trouwkaart met foto zomers

Heb je een leuk idee? Of ben je op zoek naar een uniek geboortekaartje? Stuur ons een berichtje en kom gezellig langs bij ons in de studio om al jullie wensen te bespreken!

Het geboortekaartje van Esmee mochten we afwerken met 3D-goudfolie. Wil je ook een een geboortekaartje met folie afwerking? Hou er rekening mee dat het langer duurt om een kaartje met een speciale afwerking te maken. Hier staat minimaal 3 werkdagen voor.

Herfst geboortekaartje
Herfst geboortekaartje uniek ontwerp

Geen geboortekaartje, maar wel graag prachtige foto’s van je kleintje!? Dat kan! Neem contact met ons op voor meer informatie over een newbornshoot.

Wil je meer informatie over onze trouwreportages?

naar pakketten