Mitchell & Michelle

Festival bruiloft | Mitchell & Michelle

Kennismaking

Hoe kom je vanuit Halsteren terecht in de polder?! We vroegen het Mitchell & Michelle tijdens het gezellige kennismakingsgesprek. In hun zoektocht naar een trouwlocatie met een festival uitstraling waren ze bij Vakantiepark Eigenwijze uitgekomen. De locatie had alles in huis wat het bruidspaar zocht. 

Daarna was het voor Mitchell & Michelle niet meer dan logisch om opzoek te gaan naar trouwleveranciers hier in de omgeving en zo kwamen ze dan ook door 1 van onze favoriete taart leveranciers bij ons terecht. Nieuwsgierig? Je vindt ze onderaan deze blog bij de favorieten van M&M.

Festivalbruiloft

Toen we 25 juni over het vakantiepark liepen om het bruidspaar te zoeken werden we al gauw door Mitchell gevonden die ons wegwijs maakte naar de waterlodges waar het bruidspaar en hun familie verbleef. Daar waren de vriendinnen van Michelle al druk bezig om haar klaar te maken. We vinden het voor de afwisseling tijdens het klaarmaken ook altijd mooi om de jurk even ergens te fotograferen. Ook het jurkje van dochtertje Aimée ging mee voor de foto’s. Super schattig toch?! Aimée natuurlijk ook!

grappige trouwfoto's trouwreportage festival bruiloft zomer bruiloft Urk trouwen in Noordoostpolder

Firstlook

De firstlook vond plaats in een haast idyllisch bomenlaantje vlak achter de waterlodges. Een fijn moment voor hun samen en de familie kon op een afstandje meegenieten. 

De foto’s met het bruidspaar maakten we op het park, maar ook bij bij de Casteleijnsplas dicht in de buurt. Op deze manier kon mitchell ook nog even een fijn stukje rijden in de oude mustang die ze voor die dag hadden.

Trouwen met kinderen Festival bruiloft kleurrijke trouwfoto's trouwreportage Noordoostpolder Vakantiepark eigenwijze bruidspaar
Trouwauto trouwrepotage ford mustang festival bruiloft trouwfoto's Noordoostpolder Bant Urk
Trouwfoto's Kleurrijke trouwfoto's trouwreportage Festival bruiloft Trouwen bij Eigenwijze Bant Noordoostpolder

Ceremonie

De prachtige aangeklede ceremonie ademde een hele relaxte sfeer uit; festival stijl! Na de ceremonie tijd voor taart (hij was werkelijk weer verrukkelijk) en maakten we een aantal gezellige familie- en vriendenfoto’s. Niks geen lijst, maar gewoon spontaan voor wie daar zin aan had. Daar houden we van. 

Trouwfoto's vakantiepark eigenwijze trouwreportage zomer bruiloft Festivalbruiloft Trouwauto ford mustang Bloemen enzo Love letters

Tussendoor hadden we met het bruidspaar nog een kort fotomoment gepland. Helaas zat de golden hour shoot er door de bewolking niet in, maar hebben we alsnog prachtige foto’s kunnen maken. En wat was het relaxed, nog even met z’n tweeën en 2 enthousiaste fotografen 😉 

Trouwreportage trouwfoto's Noordoostpolder Festival bruiloft Zomer bruiloft Bij Eigenwijze

Het eten werd verzorgd door een aantal gezellige foodtrucks. Een fijn assortiment wat zeker goed in de smaak viel. Je kon zien dat iedereen aan het genieten was en het bruidspaar ook. Halverwege de avond opende het bruidspaar de dansvloer waarna het voor ons er op zat en wij op weg gingen naar huis. Mitchell & Michelle bedankt dat wij deze mooie dag voor jullie mochten vastleggen.

Zomerse festival bruiloft trouwenreportage vakantiepark Eigenwijze

De favorieten van M&M

Locatie: Vakantiepark Eigen wijze

Jurk: Weddings

Kostuum: Roka

Styling: Bloem enzo

Taart: Sam en Nels taarten

MUA & haarstylist: Joor Hairsalon

Wil je net als Mitchell & Michelle je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten