Gerbert & Niesette

Trouwfoto’s stadspark Kampen | Gerbert & Niesette

Bruid to be Niesette hebben wij voor het eerst ontmoet op de trouwbeurs van Kampen. Na een leuke eerste kennismaking hebben wij de week na de beurs onze trouwbrochure toe gemaild. Kort daarna ontvingen wij van Gerbert & Niesette een mailtje dat ze graag een keer langs wilden komen voor een uitgebreid kennismakingsgesprek in onze studio. En zoals jullie zien mochten wij uiteindelijk hun mooie dag vastleggen!

Trouwreportage Kampen Stadspark Kampen

Nadat ’s morgen de voorbereidingen gefotografeerd waren vertrok Gerbert in een supergave trouwauto van Nostalgico richting zijn bruid. Wij houden wel van die klassieke trouwauto’s, ze doen het altijd enorm goed op de foto 😉 Nog meer leuke trouwauto’s zien? Check dan eens de blog van Marloes & Lumanda.

Een leuk voordeel van 2 fotografen op de bruiloft? In de ochtend splitsen we ons op! Zo is er een fotograaf bij de bruid en de bruidegom om geen moment te missen. Ook is er geen oponthoud, omdat de fotograaf niet tussen twee locaties heen en weer hoeft te reizen.

Trouwauto Kampen Nostalgico

Yes, hij start! Bij de trouwauto van Riekelt & Adrianna was dat wel anders. Check ook zeker dat spannende/grappige moment even.

Trouwreportage Kampen Stadspark Kampen
Trouwreportage Kampen Stadspark Kampen

Stadspark Kampen

Vanaf het ouderlijk huis van Niesette konden we haast lopend naar het Stadspark van Kampen. Wat een prachtige plek. In het park stonden allerlei prachtige planten bogen en mooie oude bomen. We hebben hier met het bruidspaar heel veel mooie en diverse foto’s gemaakt.

Trouwen bij de Agnietenberg

Trouwen bij De Achnietenberg in Zwolle

Na de fotoshoot reden wij alvast voor het bruidspaar uit naar de trouwlocatie. Op de trouwlocatie werd het bruidspaar door de gasten feestelijk ontvangen doormiddel van een een erehaag met mooi versierde bogen. Oma pakte even haar momentje om een mooi foto te maken van haar kleinkinderen. Omdat het heerlijk weer was kon er fijn buiten getrouwd worden. De ceremonie was heel klein en intiem opgezet. En volgens traditie gaf de vader van Niesette haar weg.

Trouwen bij de Agnietenberg Zwolle

Tijdens de ceremonie werd de trouwtaart als klaar gezet. Het neefje en de nichtjes van Gerbert en Niesette konden hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en stonden vooraan toen de taart werd aangesneden. Uiteraard hebben wij zelf ook even geproefd, het was weer een heerlijk taart!

Familiefoto’s en gezellig borrelen

Na het eten van de taart was het tijd voor de familiefoto’s. Gerbert en Niesette hadden dit heel relaxed gepland en we hadden een goede ceremoniemeester naast ons staan om ons te helpen alle groepen bij elkaar te zetten. De vrienden van Gerbert waren wel in voor een geintje. Dit leverde zowel voor als achter de camera lachwekkende momenten op.

De oud kamergenoten van Gerbert hadden hilarische speech voorbereid die alle gasten en vooral het bruidspaar lieten gieren van het lachen.

Trouwleveranciers van Gerbert & Niesette:

Kaart: https://madeformoments.nl/

Kleding bruid en bruidegom: https://www.hony.nl/

Ringen: https://www.siebeljuweliers.nl/zwolle

Bloemist Jan Groen: https://bestel-boeket.nl/

Taart: https://www.samennelstaarten.nl/

Locatie Agnietenberg: https://agnietenberg.nl/

Locatie Parkpaviljoen Zwolle: https://www.parkpaviljoenzwolle.nl/

Trouwauto: https://www.nostalgico.nl/onze-autos/

Wil je net als Gerbert & Niesette je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten