Marloes & Lumanda

Bruiloft bij Fort Resort Beemster | Marloes & Lumanda

Bruiloft bij Fort Resort Beemster

Karin & ik starten onze ochtenden altijd gescheiden van elkaar. Karin gaat naar de bruid en ik naar de bruidegom, maar deze keer mocht ik ook ’s morgens een mooie trouwjurk fotograferen. En wauw wat een beauty! Marloes haar jurk leek eerst heel eenvoudig, maar toen kwam het prachtige kanten topje te voorschijn wat de jurk helemaal afmaakte. Echt een plaatje.

First look in het Het Beemster Arboretum

Toen Marloes en Lumanda bij ons op kennismaking waren vertelde ze al over hun prachtige trouwlocatie en vroegen ons advies voor de fotolocatie. Na wat online zoeken kwamen wij het Beemster Arboretum tegen. We mailden wat foto’s naar Marloes & Lumanda en ze waren direct enthousiast. Zelfs zo enthousiast dat ze ook besloten daar elkaar voor het eerst te zien, de first look.

First look trouwfoto's Beemster Arboretum
Trouwen Zuidoostbeemster Arboretum, first look

Even een shout-out naar onze favoriete bloemist Extra Verte. Wat een prachtig kleurrijk boeket en polscorsage. Mooie kleurrijke foto’s waar de verliefdheid van af spat.

Fotoreportage Zuidoostbeemster, Fort Resort Beemster
Trouwen bij Fort resort Beemster

Trouwlocatie Fort Resort Beemster

Hebben we al verteld dat de Zuidoostbeemster echt prachtig is? En de locaties die Marloes & Lumanda uitgekozen hebben passen daar echt bij. De ceremonie bij Fort Resort Beemster was heerlijk relaxed en door de palmbomen kreeg het geheel een heel tropisch tintje. Het bruidspaar zou na de bruiloft op huwelijksreis naar Bali, helaas ging dit door corona niet door. Hun huwelijksnacht brachten ze daarom door op een prachtig eilandje bij het resort genaamd; Klein Bali. Hoe tof is dat?!

Fun in de Volkswagen bus

Bij het fort stond na de ceremonie het trouwvervoer naar de kerk klaar. Het prachtige volkswagen T1 camperbusje van Beppy. Na de Kerkdienst hebben we nog even een aantal leuk foto’s gemaakt in en met het busje. Marloes & Lumanda waren echt overal voor in wat resulteerde in een aantal hele grappige, maar ook zeker verliefde foto’s. Nog meer Oldtimer inspiratie op doen? Check de bruiloft van Riekelt & Adriana.

Lekker eten en emotionele speeches

Na de fotosessie met het Volkswagen busje werd er bij het Fort een heerlijk diner geserveerd. Het bruidsgezelschap zat samen aan mooie aangeklede tafels waarop de meest heerlijk gerechten geserveerd werden. Op afstand hielden wij het gezelschap in de gaten en kregen we zelf ook een lekkere maaltijd. Tussen de gangen door was er ruimte voor de meest lieve speeches van wederzijdse ouders en wij schoten daar ongemerkt nog een aantal mooie foto’s van.

Leuke adresjes van Marloes & Lumanda

Jurk Lumanda: https://velobianco.nl

Bloemen: Extra Verte

Haar Lumanda: https://www.janitashairline.nl

Make-up Lumanda: http://www.muahaarstylistealbertine.nl

Taart: https://michas.nl

Volkswagen busje: https://www.bussievanbeppy.nl

Locatie: https://www.fortresortbeemster.nl

Wil je net als Marloes & Lumanda je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten