Ferdi & Marianne

Museum Elburg | Ferdi & Marianne

Panter printjes!

Panter printjes, Marianne is er hélémáál weg van en dat kon je in heel veel dingen op hun trouwdag terug zien! De trouwkaart die we ook voor ze mochten maken was met een printje en Ferdi, de bruidegom, had ook panterprint details gekozen bij zijn pak. En zeg nou zelf hoe gaaf zijn die schoenen!! Ook hadden veel van de bruiloftsgasten uit zichzelf een printje aangetrokken. Super leuk!

Trouwfoto’s in Elburg

Na het kennismakingsgesprek zijn Ferdi & Marianne zelf op pad gegaan om naar verschillende fotolocaties te kijken die we met ze besproken hadden. Ze waren op slag verliefd op de binnentuin van Museum Elburg en het museum zelf. Wat een toffe plek om te fotograferen en het leuke van Elburg is dat de stad zelf ook heel fotogeniek is met mooie steegjes vol met bloemen en oude muren. Daarom is het altijd fijn om naar Elburg te mogen gaan voor de loveshoot.

Ook vinden wij het altijd heel leuk dat een bruidspaar de fotolocatie belangrijk vindt en iets uitkiest wat bij ze past. Én hoe leuk is het om samen in het weekend op pad te gaan en de mooiste locaties te bezoeken. Een heerlijk dagje uit, koffie drinken op terrasjes én lekker genieten en dromen over jullie trouwdag.

Ellen en ik zijn bloemenfan en zijn altijd ontzettend nieuwsgierig naar het trouwboeket en het trouwboeket van Marianne vonden we echt mega mooi. Gemaakt door de toppers van Extra Verte.

Mini

De trouwauto! Samen hadden Ferdi en Marianne een autotocht door Nederland gedaan in een Mini Cooper, dit vonden ze zo gaaf dat dit ook de auto voor hun trouwdag moest zijn.

Ook verliefd op Elburg en wil je meer zien? Check dan de blog die we over de trouwdag van Tiny & Jurian maakten 😉

Leuke adresjes van Ferdi & Marianne

Bloemen: Extra Verte

Pak: Brouwers Mannenmode

Trouwjurk: Bruidshuis Dokter de Graaf

Ringen: Kaptijn juweliers

Haar & Make-Up Marianne: Maria’s Hairlooks

Haar Ferdi: Shipyard Barbershop

Schoenen: Shoelia

Wil je net als Ferdi & Marianne je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten