Bas & Jurianne

Trouwfoto’s Muiderslot| Bas & Jurianne

Jurianne wist precies hoe haar trouwdag samen met Bas moest worden. De hele dag was tot in de puntjes geregeld en gestyled. Daarom mochten wij ook de  hele dag (16 uur!) aanwezig zijn om dit te fotograferen. Ik, Karin, kan daar altijd heel blij van worden, want sinds we een hele toffe flitsworkshop hebben gevolgd is de feestavond één van mijn favoriete momenten geworden om te fotograferen.

Ophaalmoment 

Jurianne werd ‘s ochtends bij haar ouderlijk huis opgehaald door Bas samen met zijn zoontje Jack en de twee superschattige hondjes van jurianne. En natuurlijk waren de hondjes helemaal in stijl. Check die schattige pakjes ?

Tuin van Muiderslot

Wij kunnen het altijd wel waarderen wanneer een bruidspaar een fotolocatie uitzoekt die precies bij ze past. Bas is helemaal weg van oude gebouwen/kastelen en prachtige tuinen. Muiderslot was dus de perfecte locatie om foto’s te maken. 

Samen gaan Bas en Jurianne in het weekend vaak op pad met hun museumjaarkaart om al die historische gebouwen te bezoeken waar Bas zo gek op is. En zo zijn ze ook bij het Muiderslot terecht gekomen. Hoe leuk is dat? De tuin heeft een prachtige groene boog, iets wat Bas overigens ooit in zijn eigen tuin wil, die natuurlijk super fotogeniek is voor het maken van trouwfoto’s! 

In de tuin van het Muiderslot was ook een valkenier aanwezig met heel veel verschillende vogels. Het bruidspaar mocht deze uilen even vasthouden. Prachtige beesten hè! 

Trouwen voor de wet 

Na een snelle lunch was het tijd om naar Urk te gaan waar het bruidspaar in het Oude Raathuis dan eindelijk JA tegen elkaar mocht zeggen. Leuk detail; de trouwambtenaar was een oud klasgenoot van Jurianne. Na de trouwceremonie en de kerkelijke inzegening was het tijd voor eten! In de zaal van Partycentrum de Ducdalf waren allemaal verschillende kraampjes opgesteld met allemaal hun eigen specialiteiten. Onze favoriet? De patatkraam met frikandellen ?

Feestavond

Zoals ik al eerder zei is de feestavond dus één van mijn favoriete momenten geworden om te fotograferen! Wij krijgen hier zovéél energie van. En hoe kan dat ook anders als je het bruidspaar en hun gasten zo ziet genieten van de bruiloft. Onze tip: Vind je het trouwfeest ‘s avonds belangrijk? Denk er dan eens over na om ook deze professioneel te laten fotograferen. Zo krijg je écht het complete verhaal van jullie dag in beeld 😉

Leuke adresjes van Bas & Jurianne:

Jurk: Koonings

Pak: Brouwers mannenmode

Bloemen: Extra Verte bloemen en wonen

Locatie: de Ducdalf 

Ringen: Quickjewels 

Videograaf: Woort Productions

Make-Up: MUA Albertine

Haar: Hairstylies

Wil je net als Bas & Jurianne je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten