Albert Jan & Charlotte

Zomerbruiloft | Albert Jan & Charlotte

Elk bruidspaar is uniek maar…… dit stel helemaal! De manier waarop ze hun zomerse bruiloft georganiseerd hebben. Alle DIY projecten zoals het gehaakte hartje om de trouwkaart heen, de fotolocatie (WAUW) en de supergave groene auto van de broer van Charlotte. Kortom wij waren ontzettend blij dat wij deze prachtige en unieke dag van Albert Jan & Charlotte mochten fotograferen.

Trouwfotograaf Urk trouwfoto's kas
Trouwkaart ontwerp op maat

De trouwkaart van Albert Jan & Charlotte mochten wij ook ontwerpen. Nieuwsgierig naar de volledige trouwkaart? Neem een kijkje in ons portfolio 😉 

Voor de fotolocatie gingen we naar Roggebotstaete. De bruidegom had hier een paar jaar geleden aan het werk geweest en de locatie was hem altijd bijgebleven. Ellen en ik waren hier nog nooit geweest! Wat een MEGA GAVE locatie! En het paste ook weer precies bij de stijl van Albert Jan en Charlotte.

Zomerbruiloft bruidsfotografie Urk uniek trouwvervoer

Zelfs voor het fotograferen van de details was er een overload aan inspiratie! Moeder van de bruid maakt prachtige schilderijen met gedroogde bloemen. Waar ik weer mooi gebruik van kon maken 🙂

trouwfotograaf Urk

Zo fijn als je lekker jezelf kan zijn op je trouwdag! Heerlijk warm in Batman onesie in de make-up.

Trouwfotograaf Urk kleurrijke trouwfoto's

Na de fotoshoot kwam het moment voor het officiële gedeelte van de dag. Eerst de gemeentelijke ceremonie in het oude Raathuis van Urk waarna ze lopend naar het Kerkje aan de Zee gingen voor de inzegening van hun huwelijk. Aan de vader van de bruid de belangrijke taak om haar weg te geven.

Zomerbruiloft kleurrijke foto's

Hoe vaak we dit moment ook mogen fotograferen het blijft zo bijzonder! Wij zijn zó dankbaar met ons werk, dat we iedere keer zulke bijzondere en fijne momenten mogen vastleggen voor jullie. Daar worden we écht blij van!

En daar eindigde de dag voor ons. Wat hebben wij genoten van deze creatieve en kleurrijke dag. Een dag om nooit meer te vergeten.

Bedankt dat wij erbij mochten zijn!!

Leveranciers:

Make-Up: MUA & Haarstyliste Albertine

Haar: Hairline

Bloemen: Beyoutiful

Feestlocatie: Goede Aanloop

Jurk: Hony Bruidsmode

Band: Dean and the moonboy

Wil je net als Albert Jan & Charlotte je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten