Leon & Grietje

Bruiloft bij Netl | Leon & Grietje

Trouwfotografie sluier Urk

7 september, de grote dag van Leon en Grietje. Terwijl het bij Grietje vol stroomde met familie en vrienden die erg nieuwsgierig waren naar de bruid, kon Leon lekker rustig aan doen met een bakje koffie erbij.

Voorbereidingen bruiloft Urk

Voor de fotoshoot hadden Leon en Grietje Netl de Wildste tuin gekozen én een mega gave plantenkas als back-up, omdat het wel eens zou kunnen gaan regenen. Op wat donkere dreigende luchten na bleef het gelukkig de hele dag droog. Omdat we nog wat tijd over hadden hebben we toch nog foto’s kunnen maken in de kas 😀

Bruidsfotografie Urk Flevoland
Trouwfotografie trouwen bij Netl de wildste tuin

Wij hadden die dag een paar extra handen hulp. Het was de eerste bruiloft die onze stagiair Alette mee mocht fotograferen en de zusjes van Grietje waren ook gezellig mee! Het was niet alleen gezellig, maar ook superhandig! De bruid had zo 2 paar handen extra met het dragen van haar tas met spulletjes en ook met het instappen in de auto was het superhandig, want het is toch best lastig om met een grote hoepel in een auto te stappen 😛

Familiefoto trouwdag

Wat wij zo leuk vonden aan de dag van Leon en Grietje was dat het allereerst een ontzettend gezellige dag was, maar voor Leon & Grietje was familie het belangrijkste van de dag. Daarom was er voor de familiefoto’s een mooie locatie uitgekozen en er meer dan genoeg tijd voor vrijgemaakt.

Trouwkaart met goudfolie ontwerp op maat

Voor Leon & Grietje mochten we ook de trouwkaarten ontwerpen. Grietje is hé-le-máál gek van goud dus dat mocht niet ontbreken op de trouwkaart. Zelfs bij het trouwalbum mochten we de pagina’s laten afwerken met een gouden randje! Nieuwsgierig naar al onze trouwkaarten? Check ons portfolio 😉 

Bruidsfotografie Netl Kraggenburg

Leveranciers

Haar: Alice Hairstyling

Make-up: MUA & Haarstyliste Albertine

Pak: Schirm

Jurk: Bruidsmode Visser

Bloemen: Beyoutiful

Ringen: Quickjewels

Nagels: Hanna’s Nagelstudio

Wil je net als Leon & Grietje je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten