28 juli 2018

Klaas & Carolien

We begonnen heel vroeg bij Klaas & Carolien, omdat ze graag de hele dag zo relaxed mogelijk wilden. Zo zijn ze ook op maandag in het gemeentehuis getrouwd zodat er meer tijd was voor het fotoshoot met z’n tweetjes. (wat wij natúúrlijk helemaal ge-wel-dig vonden!)

Volgens mij vertellen we het wel vaker in onze fotoblogs, maar de trouwauto is voor heel veel bruidegommen wel een dingetje. Ook voor Klaas kon een gave klassieker niet ontbreken!

In alle vroegte werd de auto al bij de bloemist gebracht, want het bloemstuk werd ter plekke op de auto gemaakt. Klaas als betrokken bruidegom moest daar bij zijn om te kijken of het allemaal wel goed ging en werd meteen aan het werk gezet door de bloemist. Want een trouwauto hoort te glimmen 😉

Voor het bruidspaar was het trouwen in de kerk het belangrijkste van de dag en wilden daar graag mee beginnen. Zelf zagen ze elkaar ook voor het eerst in de kerk.

De eerste stop was in Nagele bij een prachtige blader boog. Klaas had Carolien ook onder zo’n soort boog ten huwelijk gevraagd. Wat de foto’s onder deze boog nog bijzonderder maakt!

Daarna zijn we het Schokkerbos in gegaan. Waar Stapels met boomstammen lagen, wat het altijd goed doet op de foto! 🙂

We hadden maar liefst 5 uur de tijd om samen met Klaas en Carolien foto’s te maken! Waardoor er ook heel veel afwisseling in het weer was. Zo hebben we ook een kwartiertje moeten wachten in de auto, omdat het in één keer goot van de regen.

Sluiers opgooien is een kunst, waar je járen lange oefening voor nodig bent (aldus Ellen :P). Voor Klaas met zijn bijna 2 meter(?) appeltje eitje! Klaas kunnen we jou in het vervolg inhuren?

 

 

Klaas en Carolien hartstikke bedankt dat we jullie dag mochten fotograferen. We wensen jullie samen heel veel blijdschap en geluk toe!

 

Liefs,

Ellen & Karin

Wil je net als Klaas & Carolien je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten