Ontwerp Proces Geboortekaartjes

Ontwerp Proces

  • Brainstorm gesprek: jullie komen een keer gezellig langs bij ons in de studio om al jullie wensen voor het geboortekaartje te bespreken. Wij zullen jullie tijdens het gesprek advies geven over materialen, mogelijkheden en prijzen.
  • Offerte: Naar aanleiding van jullie wensen maken wij binnen 1 week een gerichte offerte.
  • Begin ontwerpen: Zijn jullie akkoord gegaan met de offerte dan beginnen we met het ontwerpen van jullie geboortekaartje zoals we die besproken hebben tijdens het brainstormgesprek. Jullie kunnen na akkoord van de offerte binnen 3 weken de eerste digitale proef via de mail ontvangen.
  • Correctierondes: Jullie laten weten wat jullie van de eerste proef vinden. Dit kan variëren tussen “We vinden het helemaal te gek er moeten alleen wat stukjes tekst aangepast worden” of “We vinden het helemaal niks kunnen we wat anders proberen.” Beide natuurlijk geen probleem, want tijdens de correctierondes gaan we jullie geboortekaartje finetunen totdat jullie er helemaal blij mee zijn.
  • Proefprint: Jullie zijn helemaal blij met de digitale proef dus we gaan alvast 1 proef geboortekaartje afdrukken. Jullie kunnen het geboortekaartje dan alvast in het echt zien. En wij kunnen meteen controleren of de kleuren net zo mooi zijn als op het beeldscherm, of het lettertype goed leesbaar is wanneer deze geprint is en eventueel nog wat andere foutjes die we kunnen corrigeren. Wanneer jullie de proefprint bij ons ophalen krijgen jullie meteen de enveloppen mee zodat jullie die alvast klaar kunnen maken. Na de geboorte van jullie kindje hoef je dan alleen het geboortekaartje nog in de envelop te steken en op de post te doen.
  • Laatste correcties: Naar aanleiding van de proefprint hebben we misschien nog wat kleine aanpassingen die we door moeten voeren.
  • Afwachten: Het geboortekaartje is helemaal klaar en nu moeten we afwachten tot jullie kindje geboren word.
  • Jullie kindje is er!: Hebben jullie een kaartje zonder foto dan hoeven jullie ons alleen de geboortegegevens van jullie kleine wondertje te Whatsappen. Wij zetten deze in het geboortekaartje en we sturen nog een digitale proef via whatsapp ter controle. Wanneer jullie akkoord hebben gegeven wordt het geboortekaartje gedrukt. Wanneer het kaartje klaar is krijgen jullie van ons een berichtje wanneer de kaartjes opgehaald kunnen worden. In de meeste gevallen hebben jullie dezelfde dag het kaartje al!
  • Hebben jullie een kaartje met foto dan kunnen jullie ons alle geboortegegevens whatsappen en we maken een afspraak voor het maken van de foto’s. Wij proberen dit altijd zo snel mogelijk te plannen. In de meeste gevallen kunnen we de volgende dag al langskomen voor het maken van de foto’s. Na het fotograferen krijgen jullie zo snel mogelijk via whatsapp 2 a 3 opties met foto’s op het geboortekaartje. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt en alle gegevens op het kaartje goed hebben gekeurd wordt het kaartje gedrukt.
  • Als we ‘s ochtends de foto’s maken en jullie voor 13.00 uur akkoord hebben gegeven is het geboortekaartje in de meeste gevallen einde van de middag al klaar.

Contact opnemen