Nellie & Hendrik

Trouwfoto’s op de A6 |Nellie & Hendrik

trouwfoto A6 storm Poly

Trouwfoto’s A6 storm Poly

Hendrik & Nellie trouwden 5 juli tijdens storm Poly. Wij kunnen met recht zeggen dat dit een bruiloft is die we nooit meer zullen vergeten. Omdat buiten foto’s maken geen optie was hadden we als back-up locatie het gemaal in Lemmer. Onderweg naar het gemaal, kwamen we al langs afgesloten wegen en waren daardoor gedwongen om over de snelweg te gaan. Waar we in de file terecht kwamen. Het leek een eeuwigheid te duren en waren bang dat we niet op tijd bij de fotolocatie zouden zijn. Gelukkig had het bruidspaar dezelfde route genomen en zagen we die verderop in de file met de trouwauto. Het was droog en dachten: ‘We gaan hier gewoon foto’s maken’. Met Ellen op de uitkijk of het veilig was liep ik tussen de auto’s door naar de trouwauto om het idee voor te stellen aan Nellie & Hendrik, die meteen enthousiast reageerden. Zo gezegd zo gedaan zijn we trouwfoto’s op de A6 gaan maken.

Achteraf bleek dat een vrachtwagenchauffeur het tafereel op Twitter had geplaatst en dit door verschillende media kanalen opgepakt werd. Binnen een uur werden we gebeld door RTL, Hart voor Nederland en verschillende kranten of ze onze A6 foto mochten delen en het bruidspaar konden spreken. Bizar! Wat een ‘gewone’ werkdag voor ons zou zijn werd een wervelwind aan interviews en ging onze A6 foto tot over de grenzen viral! Uiteindelijk hebben we ook nog foto’s kunnen maken in Lemmer en verliep de rest van de dag zoals gepland, met wat tv-interviews tussendoor.

Nellie en Hendrik, bedankt dat jullie open stonden voor onze idee├źn en wat misschien eigenlijk wel een stressvolle situatie zou zijn heel relaxed oppakten. Het heeft gemaakt dat we dit never nooit niet meer gaan vergeten!

trouwfoto A6 storm Poly
Bruidspaar A6
trouwfoto A6 storm Poly
Bruidspaar A6
trouwfoto A6 storm Poly
Bruidspaar A6
trouwfoto A6 storm Poly
Bruidspaar A6
trouwfoto A6 storm Poly
Bruidspaar A6
trouwfoto A6 storm Poly
Bruidspaar A6

Wil je net als Nellie & Hendrik je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten