Jacob & Willy

Bruiloft bij Lavandula Marknesse | Jacob & Willy

Wat een feest! 26 augustus 2022 was de trouwdag van Willy & Jacob. Voor ons was dit de langste bruiloft van het jaar, maar liefst 14 uur (!) waren we aanwezig. Zoals je wel kan begrijpen was het nogal lastig om dan een kleine selectie voor de blog te maken.

Loveshoot bij Netl

Voor de loveshoot konden we bij Netl terecht. tijdens de loveshoot werd er ook stiekem even geoefend voor de first dance. Wij kregen al snel door dat deze heel spectaculair ging worden? Nieuwsgierig. Scrol dan zeker even door naar beneden 😉

Trouwfoto's Netl Kraggenburg, Bruiloft
Trouwen op Urk

Buiten trouwen

Bij Lavandula, de trouw- en feestlocatie, gaven Jacob & Willy elkaar het ja-woord. Ze hadden voor elkaar persoonlijke geloften geschreven.

Buiten trouwen bij Lavandula Marknesse
Buiten trouwen bij Lavandula Marknesse

Toost & kerk

Na de ceremonie bracht het bruidspaar een toost uit waarna het tijd was om te vertrekken naar het kerkje in Blankenham. Lekker dichtbij Lavandula dus we hoefden niet ver te reizen. De dienst was ook weer heel persoonlijk met een mooie preek van dominee Keleman en een vriendin van het bruidspaar die zong tijdens de dienst.

Trouwen bij Lavandula Marknesse
Trouwen bij Lavandula Marknesse
Trouwen bij Lavandula Marknesse
Trouwfeest bij Lavandula Marknesse

Trouwfeest!

De rest van de dag stond in het teken van gezelligheid en heel veel lekker eten. Familie, vrienden en collega’s voerden grappige acts op en voor de kinderen was er een ballonartiest aanwezig. Het hoogtepunt van de avond was toch wel het openen van de dansvloer door het bruidspaar; hun ingestudeerde openingsdans ala Dirty dancing mét lift! Wauw! 

Willy & Jacob wat was het een fantastische dag. We hebben van jullie en jullie dag genoten. Bedankt dat wij daar onderdeel van mochten zijn.

Trouwfeest bij Lavandula Marknesse
Trouwen bij Lavandula Marknesse, First dance

Wil je net als Jacob & Willy je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten