Martin & Samantha

Trouwdag bij Eigen Wijze | Martin & Samantha

Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant, Winterbruiloft

Nog voordat Samantha officieel ten huwelijk gevraagd was door Martin had ze al een keer tussen neus en lip door gezegd; Jullie worden mij trouwfotografen. “Sam” kennen wij namelijk al een tijdje van Sam en Nels taarten.

Toen de datum ook besloten was kregen wij ook al snel een mailtje. “Hee Meiden wij gaan 15 december 2022 trouwen kunnen jullie dan?” En ja die stond nog vrij in de agenda. We vinden het altijd fijn om onze bruidsparen een keer in real life te spreken voor de bruiloft. Met samantha wisten wel dat het goed zat, maar toch wilden we Martin ook ontmoeten. Gelukkig was er met Martin ook gelijk een klik.

Na een uurtje gezellig kletsen kregen we ook de opdracht om een super mooie trouwkaart voor hun te ontwerpen. Passend bij het bruidspaar en hun dag / thema.

Winterbruiloft

Alles rond de dag van Martin en Samantha stond in het thema van Kerst. Rood, groen, blauw goud. Dat het die nacht wat gevroren had en er een klein laagje wit op al het groen lag was natuurlijk helemaal fantastisch. 

Martin maakte zich ‘s morgens klaar samen met hun 2 zonen. Alle 3 in pak klaar om Samantha bij haar vader en moeder traditioneel bij de voordeur op te halen.

Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant, Winterbruiloft
Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant, Winterbruiloft

De hele bruiloft vond plaats bij Vakantiepark Eigenwijze in Bant. Onze favoriet, bij ons om de hoek! Het is zo fijn om in de druivenkas en het stuk land daarachter foto’s te maken. Je kan er écht alle kanten op.

Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant, Winterbruiloft
Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant, Winterbruiloft
Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant, Trouwen in een kas
Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant, Trouwen in een kas

Trouwceremonie in een oude druivenkas

De trouwceremonie was met een klein gezelschap in de druivenkas. De kas was prachtig versierd met kerstbomen, lampjes, bloemstukken. Alles gemaakt door Samantha en haar moeder Nellie. Tijdens de ceremonie kwam steeds het zonnetje er door wat voor een bijna magisch licht in de kas zorgde.

Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant, Trouwen in een kas
Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant, Trouwen in een kas

Hierboven kun je heel mooi zien vanuit welke verschillende standpunten Ellen en ik fotograferen. Dit is echt een voordeel van twee trouwfotografen op je bruiloft. Zo heb je van één belangrijk moment allebei die mooie reacties in beeld.

Trouwenceremonie kas Eigen Wijze Bant
Bruidstaart Sam en Nel Emmeloord trouwen in een kas

BBQ, sweet table & voetjes van de vloer

Tegen het einde van de middag werd er met het gezelschap heerlijk gegeten met als kers op de taart 😉 een heuse sweet table. Uiteraard volledig zelf gemaakt door Sam & Nel. Er stond zoveel lekkers op de tafel dat menig gast moeilijk kiezen vond. Na het eten werden er nog een aantal familiefoto’s gemaakt met sterretjes en werd de lichtgevende dansvloer geopend.

Nadat wij van de avond een mooie sfeerimpressie hadden gemaakt zat het er voor ons alweer op. Het was een prachtige dag, bedankt voor jullie vertrouwen en enthousiasme Martin & Samantha!

Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant, Trouwen in een kas
Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant, Trouwen in een kas
Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant, Trouwen in een kas
Trouwen bij Vakantiepark Eigen Wijze te Bant, Trouwen in een kas

Wil je net als Martin & Samantha je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten