Dick & Dianne

Trouwen bij landgoed de Salentein in Nijkerk | Dick & Dianne

30 juni 2022 was de grote dag van Dick & Dianne en we mochten naar Nijkerk! Omdat Karin de schoonzus is van Dick & Dianne hadden we deze dag onze vaste back-up fotograaf Alette mee zodat Karin ook gewoon als bruiloftsgast kon genieten van deze mooie dag.

‘s Morgens begon ik (Ellen) voor de verandering een keer bij de bruid. Na het klaarmaken werd Dianne traditioneel opgehaald bij de voordeur. Samen met het bruidspaar vertrokken we vervolgens naar de trouwlocatie Landgoed de Salentein. Het bruidspaar had hier hun hele dag gepland staan, waardoor alles erg relaxed verliep.

Trouwen in Dronten Nijkerk Landgoed de Salentein
Trouwen in Dronten Nijkerk Landgoed de Salentein
Trouwen in Dronten Nijkerk Landgoed de Salentein

Landgoed de Salentein

Na een fijne lunch fotografeerden wij met z’n drieën (Karin, alette & ik) de loveshoot. Wat een prachtige locatie is dit toch. We hebben een mooie combinatie kunnen maken van foto’s bij het landgoed en in het omliggende bos.

Bruiloft landgoed de Salentein in Nijkerk
Bruiloft landgoed de Salentein in Nijkerk
Bruiloft landgoed de Salentein in Nijkerk

Huwelijks Ceremonie

De ceremonie vond plaats op een mooi open veld. Het moment dat Dick en Dianne naar voren liepen zong als verrassing Leonie Meijer hun liedje; het staat in de sterren geschreven. Bijzonder toepasselijk op zo’n moment.

Huwelijksceremonie buiten bij landgoed de Salentein in Nijkerk
Huwelijksceremonie buiten bij landgoed de Salentein in Nijkerk

Toost en taart (koeken)!

Na de ceremonie was het tijd voor een toost en taart; of eigenlijk koeken omdat het bruidspaar deze lekkerder vindt dan taart. Het bruidspaar nam felicitaties en prachtige cadeau’s in ontvangst. Vervolgens maakten we een aantal familiefoto’s voor het landhuis.

Trouwen in Nijkerk landgoed e Salentein

Na gezellig borrelen was het tijd voor een heerlijk diner. Hiervan fotografeerden Alette en ik het begin waarna we samen met bruidsmeisje (en mijn nichtje) Rowan weer naar huis vertrokken.

Dick & Dianne wij kijken met veel plezier terug op de prachtige afgeleverde reportage. Bedankt dat wij deze dag voor jullie vast mochten leggen! 

Trouwleveranciers van Dick & Dianne:

Locatie Landgoed Salentein

Trouwkaarten Met Pitt

Bloemen Annemoon

Trouwjurk Het Boudoir Lelystad

Trouwpak + schoenen Dirk de Wit Bovenkarspel

Trouwringen Zuyver

Make-up Albertine Visser

Haar Marloes Hair & Looks

Wil je net als Dick & Dianne je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten