Kilian & Nelleke

Trouwen in de fruittuin | Kilian & Nelleke

Kennismaking

Tijdens ons kennismakingsgesprek in 2019! vertelden Kilian en Nelleke heel enthousiast over hun voorgenomen zomer bruiloft en de locatie die ze daarbij gekozen hadden. Ze hadden alles tot in de puntjes geregeld en gingen het ook helemaal op hun eigen manier doen. Wij waren direct enthousiast! Dat het uiteindelijk door C pas in 2022 zou plaats vinden hadden we toen nooit verwacht.

Maar toen het 4 juni 2022 eindelijk zover was, was ook alles helemaal goed. Kilian vertelde mij ‘s morgens dat hij geen zenuwen had over het verloop van de dag want alles was al 3 jaar lang zo goed gepland.

Vanuit hun eigen huis vertrok Kilian met hun oldtimer volkswagen Jetta naar het ouderlijk huis van Nelleke. Daar liepen de emoties toch wel even op, niet alleen bij Kilian maar ook bij de andere gasten die net als het bruidspaar al zo lang naar deze dag uitgekeken hadden.

Roggebotstaete

Na het ophaalmoment vertrokken we samen met bruidspaar naar Landgoed roggebotstaete. In 2018 fotografeerden we de bruiloft van Albert Jan & Charlotte op Landgoed Roggebotstaete, maar wat is het allemaal veranderd!

Al kletsend en wandelend over dit bijzonder landgoed hebben wij prachtige foto’s van het bruidspaar mogen maken. 

Trouwen in de fruittuin

Na de fotoshoot vertrokken we naar Fruittuin Verbeek voor de ceremonie en het feest. Terwijl Karin samen met Kilian en Nelleke en de bruidsmeisjes nog wat foto’s tussen de appelbomen maakte druppelden langzaam aan de daggasten binnen. Het bruidspaar maakte hun entree door een hele fijne erehaag gevormd door al hun dierbaren. Door de goede hulp van de ceremoniemeester hebben we ook mooie foto’s kunnen maken van dit moment.

Tijd voor taart

Na de ceremonie was er gelegenheid om te feliciteren en werden er feestelijk 2 duiven losgelaten. Én het was tijd voor taart. Een aantal familieleden waren druk aan het bakken geweest waardoor er allemaal verschillende lekkere taarten klaarstonden. Het zag er allemaal zo goed uit, te moeilijk kiezen.

De rest van de middag bestond uit een gezellig samen zijn en het maken van familiefoto’s met aansluitend een walking diner. Kilian en Nelleke bedankt dat wij zolang met jullie hebben mogen uitkijken naar deze dag, wat was hij mooi en wat hebben wij er ook enorm van genoten!

De leveranciers van Kilian & Nelleke

Locatie: Fruittuin Verbeek Oldenbroek

Kleding Bruid: Bruidstuin Moda Reina Kleding

Bruidegom: Schirm Emmeloord

Haar & Makeup: Blushing Bride

Bloemist: Beyoutifull

Taarten: Familie

Wil je net als Kilian & Nelleke je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten