Nicolien & Klaas Jan

Bruiloft op Urk | Nicolien & Klaas Jan

Zo doen we dat op Urk!

28 augustus 2021 was de dag van Nicolien en Klaas Jan. Een prachtige dag met stralend mooi weer. Waar het ‘s morgens bij de bruid altijd een drukke bedoening is, is het bij de bruidegom heerlijk rustig. Dit is wel echt iets typisch Urkers. Bij de bruid loopt iedereen wel even binnen om gedag te zeggen en in de hoop alvast een glimp op te vangen van de bruid. Tantes, vriendinnen en de buren; het zorgt altijd voor een boel gezelligheid.

Trouwen op Urk Lemmer Trouwreportage Urk trouwfoto's Christelijke trouwfotograaf
Trouwen op Urk Trouwreportages trouwfoto's op Urk Trouwen in Friesland Christelijke trouwfotograaf
Bruiloft op Urk Trouwfoto's Urk Fotograaf Urk Bruidsfoto's Trouwreportage Trouwen in Friesland Lemmer Christelijke trouwfotografen

Wanneer het ophaalmoment dan zover is staat, zoals ik dat noem, de volledige Urker Paparazzi klaar om ook een fotootje te schieten van het bruidspaar. Nadat familie, vrienden en buren het bruidspaar heeft kunnen bewonderen vertrekken wij samen met Nicolien en Klaas Jan naar het Woudagemaal in Lemmer.

Bruiloft op Urk trouwfotograaf Urk
Trouwen Woudagemaal lemmer Friesland trouwfotograaf Friesland Trouwreportage Urk Christelijke fotograaf
Woudagemaal Lemmer bruiloft op Urk Friesland trouwreportage trouwfoto's bruiloft Friesland christelijke fotograaf

Woudagemaal in Lemmer

Wat een fijne locatie is dit toch, we kunnen hier (als het droog is) altijd een mooie combinatie van binnen en buiten foto’s maken. Een super fijne mix! Voor ons was dit absoluut niet de eerste keer dat we op deze locatie fotografeerden check anders deze foto’s van Jan en Janine even.

Trouwen op Urk Woudagemaal lemmer trouwfoto's Friesland christelijke fotograaf trouwreportage bruiloft trouwfoto's lemmer
Trouwen op Urk Lemmer trouwfoto's Friesland Trouwfotograaf Friesland Trouwauto Wouda gemaal lemmer trouwreportage christelijke fotograaf

Terug op Urk kunnen we bij de ouders van de bruid een hapje mee eten. Daarna snel opfrissen en naar de kerk. Nicolien werd traditioneel weggegeven door haar vader, en wat een mooi gezicht dat er zoveel familie en vrienden in de kerk aanwezig waren voor dit speciale moment.

Trouwen op Urk trouwfotograaf Urk trouwreportage trouwfoto's Lemmer Friesland

Feest in de Botterschuur

Na de kerk was het tijd voor wat foto’s met familie en vrienden, dit gebeurde zoals we dat op Urk noemen onderaan de ‘hoogte van de Bethelkerk’. De receptie vond plaats in de botterschuur op Urk, waar het tijd was voor ontspanning, gezelligheid en taart.

Adresjes van Nicolien & Klaas Jan

Trouwsieraden: Quickjewels

Kostuum: Brouwers mannenmode

Jurk: Velo Bianco

Taart: Lisettes little bakery

Locatie: Botterschuur

Haarstylist: Alicehairstyling

MUA: Beautybarkirsten

Wil je net als Nicolien & Klaas Jan je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten