Melanie & Lex

Trouwen in het openluchtmuseum Arnhem | Melanie & Lex

Nadat de datum al een keer uitgesteld moest worden door C, was het dan 23 juli 2021 echt zover! Zowel Lex en Melanie als wij hebben heel erg uitgekeken naar deze dag. Tijdens het kennismakingsgesprek vertelden Lex en Melanie dat zij gingen trouwen in het openluchtmuseum in Arnhem. Wauw, wat een ontzettend gave locatie.

Nadat ik, Karin afgezet had bij de bruid in Zwolle, reed ik naar de bruidegom die bij een oom en tante verbleef in Heino. Lex heeft zich daar ‘s morgens klaar gemaakt om vervolgens zijn bruid traditioneel bij de voordeur van hun eigen huis op te halen.

Trouwreportage Zwolle Openluchtmuseum Trouwfoto's
Trouwfoto's Urk Trouwreportage Zwolle Nederlands openlucht museum trouwreportage

Openluchtmuseum Arnhem

Nadat de kinderen voorzien waren van hun corsages vertrokken we allemaal richting Arnhem. Daar aangekomen vertrokken met het volledige bruiloft gezelschap in de trouwtram naar het Zeeuwse Kerkje waar de huwelijksvoltrekking plaatsvond.

Trouwreportage trouwfoto's Zwolle
Trouwreportage zwolle Openlucht museum

De beste vriend van Melanie mocht de bruid weggeven. Je kan hierboven ook leuk zien wat het voordeel van 2 fotografen is door even te swipen 😉

Na de ceremonie was het tijd voor knuffels(!) en taart. Een zooivrije taart zoals Melanie het noemde. Zodat alle aanwezigen ondanks allergieën konden genieten van een stukje taart. Uiteraard waren we heel benieuwd of dit dan ook echt lekker was en we kunnen jullie vertellen als echte Met Pitt taart experts: Dit was een heerlijk stukje taart!

Na de taart zijn wij met Lex en Melanie op pad gegaan om foto’s te maken en de gasten konden het openlucht museum ontdekken. Wat een fijne diverse locatie was dit voor het fotograferen van de Loveshoot. Ook heel fijn dat de hele dag op 1 locatie was.

trouwen in het openluchtmuseum Arnhem
trouwen in het openluchtmuseum Arnhem
trouwen in het openluchtmuseum Arnhem
trouwen in het openluchtmuseum Arnhem
trouwen in het openluchtmuseum Arnhem
trouwen in het openluchtmuseum Arnhem

Tijdens het diner, een 3-gangen BBQ, kwam iedereen weer bij elkaar. Er kon lekker lang getafeld worden en genoten worden van de dag. En het mooie weer van de dag hielp daar zeker in mee. Helaas was er deze dag geen feest, maar niet getreurd afgelopen 26 mei hebben ze hun huwelijksfeest toch nog kunnen vieren bij het openlucht museum.

trouwen in het openluchtmuseum Arnhem
trouwen in het openluchtmuseum Arnhem

Wil je nog meer zien van dit leuke stel en deze prachtige locatie? Check dan even dit filmpje waarin Lex en Melanie hun trouwdag winnen bij top trouw locaties.

leveranciers van Lex & Melanie

Uitnodigingen: Met Pitt

Ringen: Juwelier Meike’s Sieraderie

Sierraden: Juwelier Jonge Poerink

Kleding bruid: Bruidshuis Dokter-de Graaf

Kleding bruidsmeisjes: De Galazaak

Kleding bruidegom en bruidsjonkers: roetgerink

Make-up en kapper: Inze Meijer

Bloemist: Fleurissant

Taart: Sharp Sharp

Locatie: Openluchtmuseum Arnhem

Wil je net als Melanie & Lex je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten