Klaas Willem & Alissa

Trouwfoto’s bij Netl | Klaas Willem & Alissa

Something blue

Zoals iedere bruiloft begonnen Ellen en ik onze dag apart van elkaar. Bij zowel de bruid als bij de bruidegom was duidelijk wat de themakleur van de dag was. Something blue; blauw zag je overal heel subtiel terug komen.

Ellen wist ‘s morgens ook direct dat ze bij het goede huis stond. De blauwe pick up truck voor de deur was niet te missen.

Na het ophaalmoment maakte we eerst op Urk een aantal foto’s met de bruidskinderen en op de botters. Daarna vertrokken we richting Kraggenburg om foto’s te maken bij Netl de wildste tuin.

Netl de wildste tuin

Iedere keer als wij hier komen verbaas ik me weer hoe mooi en divers deze locatie is. Al hebben we natuurlijk onze favoriete plekjes. Onder andere de lichtblauwe muur aan het begin van het Netl, passend in het thema. Terwijl ik daar met Alissa een paar mooie foto’s maak, maakte Ellen een grappige foto van bruidegom Klaas Willem bij de lachspiegels.

In de bamboejungle is het heerlijk verdwalen. Iedere keer denken we de weg te weten, maar komen we toch weer op hele mooie nieuwe plekjes terecht. Tussen de bamboe is het licht magisch en tijdens warmere dagen is het er heerlijk vertoeven.

Trouwen bij Netl
Trouwfoto's Netl Kraggenburg

Na een heerlijke lunch werd het huwelijk tussen Klaas Willem en Alissa officieel voltrokken in het gemeentehuis van Urk en maakte we een aantal familiefoto’s. Het gezin van Klaas Willem is altijd wel in voor een aantal gekke foto’s.

We sloten de dag van dit bruidspaar af met een prachtige kerk dienst. Klaas Willem en Alissa bedankt dat we jullie prachtige dag vast mochten leggen.

Trouwreportage bij Netl

Trouwleveranciers

Ringen Kaptijn Juweliers

Trouwjurk Bruidshuis Dokter de Graaf

Trouwpak Only for men

Bloemen Beyoutiful

Wil je net als Klaas Willem & Alissa je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten