Sjoerd & Leonie

Trouwen bij Kasteel de Schaffelaar | Sjoerd & Leonie

Leonie en Sjoerd waren op slag verliefd op Kasteel de Schaffelaar in Barneveld. Daar wilden ze trouwen. Meteen werd er gezocht wat er in de buurt was. En zo vonden ze hotel ‘Het Speulderbos’ in Garderen waar ze de dag voor hun trouwen zouden overnachten met de belangrijkste gasten en de volgende ochtend zich konden voorbereiden op de grote dag.

Speulderbos

De naam van het hotel verklapt het al een beetje, want achter het hotel in Garderen ligt voor ons toch wel het meeste magische bos waar we tot nu toe foto’s mochten maken. En wat was het fijn dat we vanuit het hotel binnen 2 minuutjes lopen al op de fotolocatie waren!

First look en trouwreportage in het Speulderbos in Garderen

First look

Het Speulderbos was daarom ook het decor van de first look. Dankzij de hulp van de broer (en ceremoniemeester) van Leonie werden Leonie en Sjoerd uit het hotel begeleid zonder dat ze elkaar tegen zouden komen, maar ook voor alle andere bruiloftsgasten moest het een verrassing blijven hoe ze eruit zagen. Je kan wel begrijpen dat het een hele operatie was! Eerst werd Leonie op de gekozen plek gebracht en toen….. moesten we wachten op Sjoerd. Ikzelf vind dit altijd het spannendste moment van de dag!

Nadat Sjoerd & Leonie elkaar hadden bewonderd mocht de naaste familie van de twee het stel ook komen bewonderen.

Trouwfoto Speulderbos in Garderen

De foto hierboven staat in de top 3 van mijn favo foto’s van 2021. Het licht, deze plek gewoon magisch. Vind je ook niet?

Trouwen op Kasteel de Schaffelaar

Kasteel de Schaffelaar

Na de fotoshoot in het Speulderbos was het tijd om te gaan trouwen. Na het officiele gedeelte kon er lekker gerelaxt worden met een drankje en een stukje taart. En volgens mij vertellen we wel in iedere blog hoe lekker die taart was, maar deze…. deze was echt ’to die for!’ (onderaan de blog staat een linkje naar de taartenmaker 😉

Trouwen op Kasteel de Schaffelaar in Barneveld

In verband met Corona was het niet mogelijk om een groot feest te organiseren. Daarvoor in de plek hadden Leonie en Sjoerd met alle naaste familieleden een heerlijk uitgebreid ‘shared dining’ menu. Er werd veel gelachen en zo af en toe een traantje weggepinkt, door de speeches en cadeaus die werden gegeven.

Trouwleveranciers

Trouwringen zelf gemaakt bij Punte Juweliers

Haarsieraad bruid: Love for beads

Trouwjurk: Ann & Johns Bruidsmode

Schoenen bruid: Shoestories

Schoenen bruidegom: Lureaux

Haar/make-up: Dashup Beauty

Videograaf: Jarno Nooij

Taart: Welovecakes

Locatie: Kasteel de Schaffelaar

Catering: Puurdichtbij

Hotel: Hotel ’t Speulderbos

Wil je net als Sjoerd & Leonie je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten