Richard & Annelies

Trouwen bij de Pollepleats | Richard & Annelies

Trouwen bij de Pollepleats in Westhem

Zo leuk! De Pollepleats stond al een tijdje op onze wishlist om een keer te fotograferen. Toen Annelies & Richard ons vorig jaar mailden en daarbij vertelden dat ze in de Pollepleats gingen trouwen waren wij meteen enthousiast! Nog leuker was het dat we met deze bruiloft het trouwseizoen van 2020 mochten beginnen. Dat het dit jaar allemaal anders ging lopen dan we verwacht hadden wisten we toen gelukkig nog niet.

leuk detail! De trouwkaarten zijn door het bruidspaar helemaal zelf gemaakt. Zo was iedere kaart die ze verstuurden Uniek.

Terwijl Richard weer een nachtje thuis bij zijn ouders doorbracht na jaren samenwonen met Annelies. Kon Annelies zich in hun eigen huis voorbereiden. De kat van Annelies en Richard vond de trouwjurk wel een heel mooi plekje om te gaan chillen.

Broerekerk in Bolsward

De Broerekerk in Bolsward komen we maar wat graag. Wat een toffe plek is dit om in te mogen fotograferen. Het dak van de kerk is volledig van glas waardoor het met al dat daglicht een ideale plek is om te fotograferen.

De Pollepleats

Na de fotoshoot was het moment om dan echt te gaan trouwen en dit gebeurde in de prachte serre van de Pollepleats die versierd was met allemaal handgemaakte versieringen van de bruid en haar zusje. Wat een prachtige plek he!

Het moment van de bruidstaart vinden Ellen en ik altijd 1 van de leukste momenten, want we mogen graag proeven. Bij Richard en Annelies was er niet alleen een taart maar een hele tafel vol met lekkernijen. Je kan wel begrijpen dat het ontzettend moeilijk was om te kiezen wat we gingen proeven.

Na de taart, wat stukjes en de familiefoto’s was het tijd om heerlijk te gaan dineren in de serre die inmiddels verbouwd was tot prachtige eetzaal met een hele lange tafel waar iedereen aan kon schuiven.

Leuke adresjes van Richard & Annelies:

Jurk: Nina’s bruidsmode

Pak: Suit supply

Bloemen: Rebelle Joure

Haar/Make-up: Leonie Klaver

Taart: De zoetige taart

Catering: de derde gang

Trouwringen: zelf gemaakt tijdens een workshop bij https://unieksieraad.nl/

Wil je net als Richard & Annelies je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten