GJ & Lena

Tweedaagse festival bruiloft | GJ & Lena

Hartjesfest

De festival bruiloft oftewel ‘Hartjesfest’ van Gert Jan en Lena is de langste bruiloft die we in 2019 gefotografeerd hebben. Maar liefst 16 uur hebben we gefotografeerd. Gelukkig was er geregeld dat we ook konden blijven slapen!

Toen we Gert Jan & Lena ontmoetten was Lena 8 maanden zwanger van hun dochtertje. Wat was het leuk om haar tijdens de bruiloft te ontmoeten. Is ze niet super schattig!

Lena was de dag voor de bruiloft met haar vriendinnen ingecheckt bij Van der Valk zodat ze daar de volgende ochtend zich samen klaar konden maken voor de grote dag. Gert Jan bleef lekker thuis bij de kleine meid en kreeg hulp van zijn zus een schoonbroer.

Meestal dragen bruidjes nieuwe sierraden of iets wat ze van hun ouders hebben gekregen op hun grote dag, maar Lena vertelde dat ze deze dag alle sierraden die ze ooit van Gert Jan had gekregen zou dragen.

Festival bruiloft Utrecht, van der Valk Breukelen

De festival bruiloft van Gert Jan en Lena heet ‘Hartjesfest’ waarom? Gj en Lena zeggen niet gewoon ‘ik hou van jou’ tegen elkaar maar ‘ik hartje jou’. Van zulke kleine details kunnen Ellen en ik helemaal enthousiast worden. Zo maak je je bruiloft uniek!

Festival bruiloft Utrecht, van der Valk Breukelen

Als verrassing had Gert Jan de trouwauto laten beplakken met de illustraties die ze voor de trouwkaarten hadden gebruikt.

Voor de fotoshoot mochten we naar Fort Vechten. Een locatie die al een hele tijd op het verlanglijstje van Ellen en mij stond. Dus wij konden natuurlijk niet wachten.

Festival bruiloft Utrecht

Na de ceremonie was het tijd voor toast en taart en er was niet 1 bruidstaart, maar een hele tafel vol met wel 20(?) verschillende taarten. Je kan wel begrijpen dat Ellen en ik even keuzestress hadden toen we ook stukje namen. Gelukkig zijn we dan met z’n twee├źn en konden we van elkaar proeven.

Na de taart was het tijd om te relaxen. Op het ‘festivalterrein’ waren overal plekjes gecreerd waar je lekker kon zitten. Maar vooral de levensgrote spellen die op het terrein stonden waren een groot succes.

Festival bruiloft Utrecht

Druk op de pijltjes om door de feestavond van Gert-Jan & Lena te swipen!

Het verschil in lengte tussen GJ & Lena is jullie misschien al opgevallen en tijdens de openingsdans hadden ze daar een hele grappige oplossing voor bedacht. Lena had er gewoon even een keukentrapje bij gepakt.

De volgende ochtend was er een heerlijk ontbijt, met versgebakken croissantjes, eitjes, verse jus d’orange en nog veel meer lekkere dingen. Wat was het superfijn om na die toffe feestavond de volgende dag nog gezellig met elkaar af te sluiten met een lekker ontbijt en weer prachtig weer. Hoeveel geluk kun je hebben?

Festival bruiloft Utrecht

Nog meer festival bruiloft inspiratie op doen? Check dan deze blog

Locaties:

Foto’s: Fort Vechten

Bruiloft: Buitengoed de Boomgaard in Bunnik

Wil je net als GJ & Lena je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten