Guido & Janne-Marije

Trouwen in de Orchideeënhoeve | Kampen | Guido & Janne-Marije

21 augustus was de trouwdag van Guido en janne-Marije. Wij kunnen wel zeggen dat 2019 niet het jaar van de trouwauto’s was. Guido had het al helemaal bedacht de oude Porsche van zijn schoonvader zou de trouwauto zijn. Janne-Marije die de auto al wat langer kende was hier al een beetje sceptisch over…

Kapotte trouwauto

En ja hoor! We waren Emmeloord nog niet uit toen de Porsche besloot er mee te stoppen. Gelukkig kon onze redder in nood, de vader van Janne-Marije, ontzettend snel ter plaatse zijn met een vervangende auto zodat wij verder konden naar de fotoshoot locatie.

De Orchideeënhoeve 

Hier in de polder is het vaak een cliché om bij de Orchideeënhoeve te gaan fotograferen. Maar wisten jullie dat in die 5 à 6 jaar dat Ellen en ik samenwerken, we nog nooit in de Orchideeënhoeve hadden gefotografeerd? En wat een verrassing was dit zeg! Zoveel mooie plekjes op een klein oppervlakte. Wij zijn fan!!

Trouwringen

De laatste jaren proberen Ellen en ik ons apart te specialiseren in bepaalde elementen voor het fotograferen van bruiloften. Zo is één van Ellen haar specialiteiten het fotograferen van de trouwringen.

Lunch

Na de fotoshoot stond er een heerlijke lunch klaar in het ouderlijk huis van Janne-Marije. Toen wij hoorden dat de lunch verzorgd werd door Bij Ons in de Wellerwaard  waren we stiekem al een beetje enthousiast! Je kan daar zó lekker eten.

En wat een geluk het was echt prachtig weer dus iedereen kon lekker buiten zitten en genieten van het prachtige weer en de lekkere broodjes.

Vieze trouwjurk

We zullen maar meteen eerlijk zijn. Wanneer je mooie witte trouwjurk aantrekt op de trouwdag is deze binnen no-time vies aan de onderkant. Hoe vaak je hem ook oppakt en hoe voorzichtig je ook bent hij wordt vies. Nu je dat weet is het misschien niet zo heel erg meer en kun je gewoon genieten van de dag!

De moeder en oma van Janne-Marije dachten daar anders over. Tijdens de lunch is de sleep van de jurk grondig schoongemaakt en moest ze verplicht in de zon gaan staan om de jurk te laten drogen. Al met al was het wel een succes de jurk was weer mooi wit ipv zwart aan de onderkant.

Na de lunch was het tijd voor het officiële gedeelte van de dag. Guido en Janne-Marije hebben een super schattig huisje in de binnenstad van Kampen en daarom besloten ze dat ze daar zouden trouwen. Kampen is natuurlijk een prachtige stad dus Ellen en ik waren ontzettend blij dat we na de ceremonie nog wat tijd hadden om foto’s te maken met het bruidspaar.

Trouwen in de kerk

In de kerk vroegen Guido en Janne-Marije om hun huwelijk te zegenen. Dit was voor ons meteen de afsluiter van de prachtige dag die we met dit bruidspaar mochten meemaken. Guido en janne-Marije hartstikke bedankt voor de goede zorgen en het enthousiasme waardoor jullie dag één van onze favoriete 2019 bruiloften is geworden!

Leuke adresjes van Guido en janne-Marije 

Bloemen: Beyoutiful

Nagels: Hanna’s Nagelstudio

Fotolocatie: Orchideeënhoeve 

Lunch: Bij Ons in de Wellerwaard 

Ringen: Kaptijn Juweliers

Make-up en haar: Blushing Bride 

Trouwjurk: De Bruidstuin by Moda Reina

Wil je net als Guido & Janne-Marije je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten