Roelof & Inge

Trouwreportage Waterloopbos | Roelof & Inge

Het is al weer een tijdje geleden dat we een Blog postten dus het was zeker weer tijd om aan de slag te gaan met een te gekke blogpost! Deze keer de dag van Inge & Roelof waar we mee naar het Waterloopbos mochten om de loveshoot te fotograferen. Het Waterloopbos is ons favoriete bos hier in de Noordoostpolder dus wij waren meteen happy dat we de keus van het bruidspaar hoorden 😀

Themakleur

Groen was de thema kleur van de dag en dat zag je overal in terug! Zelfs Roelof de bruidegom had een prachtig groen pak uitgekozen. Wij vinden het superleuk om te zien dat de mannen ook steeds meer mogen ‘shinen’ op hun trouwdag en dat we daardoor steeds meer verschillende soorten en kleuren pakken tegenkomen tijdens het fotograferen.

Deltawerk//

Midden in het Waterloopbos ligt een kolossaal kunstwerk: Deltawerk//. Liefst 240 meter lang, vijf meter breed en zeven meter diep. In de jaren zeventig gebouwd als testmodel voor de stormvloedkering in de Oosterschelde. 

Superleuk voordeel van dit kunstwerk het creëert afwisseling tussen het groene bos en de harde/strakke betonmuren van dit kunstwerk.

Tijdens de gesprekken voor de trouwdag van Inge & Roelof gaven ze meerdere keren aan dat ze de Loveshoot eigenlijk best spannend vonden en dat we ze vooral heel veel aanwijzingen moesten geven.  Uiteindelijk hoefden we bijna niks tegen ze te zeggen. Zo mooi om te zien hoe verliefd ze op elkaar zijn en gewoon heel veel lol hebben gehad tijdens het fotograferen.

Timmy

Timmy het hondje van Inge & Roelof was natuurlijk ook een heel belangrijke gast tijdens de trouwdag en mocht zeker niet ontbreken op de foto’s. Dus na de lunch hebben ze nog even tijd vrijgemaakt om een wandeling en wat foto’s met Timmy te maken.

Trouwen in de kerk

Het voordeel van twee fotografen is dat we tijdens ceremonies heel weinig hoeven te lopen en te bewegen. Dit is wanneer je in de kerk trouwt een heel mooi voordeel. Zo verstoren we de dienst zo min mogelijk en kunnen er toch van verschillende perspectieven foto’s gemaakt worden. Wat in het geval van deze kerk heel mooi was, want zo kon Ellen vanaf het balkon fotograferen en ik (Karin) kon lekker dichtbij blijven om het moment van de ringen wisseling en het weggeven van de bruid te fotograferen.

Feestavond

We mochten al meer stelletjes van de vriendengroep van Inge & Roelof fotograferen tijdens hun trouwdag en het was zo leuk om te zien dat de dansvloer weer ’traditioneel’ werd geopend met het bruidspaar in het midden met alle vrienden en vriendinnen in een cirkel om hun heen. Om daarna helemaal los te gaan op de dansvloer

Inge & Roelof hartstikke bedankt dat wij onderdeel mochten zijn van jullie trouwdag. We hebben genoten van jullie!

Leveranciers:

Ringen: Quickjewels

Pak Roelof: Brouwers Mannenmode

Jurk Inge: New Styling Bruidsmode

Make-up: Dineke Post 

Kapper: Hair by Anne

Bloemen: Beyoutiful

Locatie: De Koningshof

Muziek/DJ: Klaas Visser

Wil je net als Roelof & Inge je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten