Riekelt & Adriana

Festivalbruiloft in Munnekeburen| Riekelt & Adriana

Festivalbruiloft

Riekelt & Adriana wisten het meteen, als we gaan trouwen dan gaan we een festivalbruiloft doen in de tuin van het vakantiehuisje van de ouders van Riekelt. En wat was dit ontzettend gaaf!! ’s Middags met de daggasten heeft iedereen heerlijk kunnen relaxen en genieten van het lekkere eten. Er was een foodtruck met de lekkerste crépes die je je maar kan bedenken, heerlijke wokgerechten, broodjes hamburger en lekkere salades en natuurlijk zalm van Urk. 

’s Ochtends werd Adriana bij haar ouderlijk huis opgehaald door Riekelt om daarna meteen door te gaan naar de de fotolocatie. De fotolocatie was Pier + Horizon in Kraggenburg en ze hadden geregeld dat we bij de boerderij met pluktuin ook terecht konden voor wat te gekke foto’s. 

Trouwvervoer

Oeps!! Heel leuk zo’n klassieke fiat 500 maar hoe krijg je deze aan de praat? Met hulp van vader en moeder, broertje en zusje en een tante konden ze het autootje draaiende krijgen en kwam Riekelt toch nog op tijd bij zijn bruid.

Festivalbruiloft trouwen in Kraggenburg Pier + Horizon

Fotolocatie

En met zo’n te gekke fotolocatie kun je ons heel erg blij maken! Zo zie je maar een fotolocatie voor je trouwfoto’s heeft niet veel nodig. Wat water een pier en een super verliefd bruidspaar en dan komt het met de foto’s helemaal goed 😉  

Trouwen Pier + Horizon Kraggenburg Munnekeburen
Bruiloft trouwfoto's Pier + Horizon
Trouwauto Fiat 500 Kraggenburg Munnekeburen trouwfoto's
Festival bruiloft Munnekeburen
Trouwen in Kraggenburg Urk Munnekeburen

Wat een prachtige dag! Wij vonden het zo mooi om te zien hoe verliefd Riekelt & Adriana op elkaar zijn en dat je dat ook echt terug kan zien op de foto’s! 

De smaak te pakken? Check dan snel onze andere blogs! 😉 

Leveranciers

Bloemen: Beyoutiful

Make-up: Par Amour

Taart: Koek Ur

Haar: Shave & Scissors

Eten: Breizh Crêpes & Ama Wok

Wil je net als Riekelt & Adriana je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten