Onze trouwalbums + leuke tips

Trouwfoto’s | Onze trouwalbums + leuke tips

Onze trouwalbums

Wij vinden het ontzettend belangrijk om jullie een tastbare herinnering aan jullie trouwdag te geven en voor ons was daarbij een USB-stick met foto’s niet genoeg! Daarom hebben we er voor gekozen om bij al onze trouwpakketten een album te leveren. Maar hoe zien onze albums er uit? Daarom vonden we het tijd om deze te laten zien! 

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om het album aan te passen en helemaal jullie te maken. Zo kun je kiezen uit meerdere kleuren covers, bijna 80 verschillende opdrukken van jullie namen en trouwdatum, kleuren schutbladen en het vergulden van de zijkant van de pagina’s met bijvoorbeeld zilver of goudfolie. We kunnen zelfs de opdruk helemaal personaliseren wanneer we ook jullie trouwkaarten hebben gemaakt zodat alles mooi bij elkaar past!

Onze droom is dat jullie over 10 jaar (en meer) met jullie gezin op de bank het trouwalbum nog met heel veel plezier mogen doorbladeren. Daarom is het ook van belang dat het album van goede kwaliteit is. Wij kiezen daarom alleen voor de allerbeste trouwalbum leveranciers! 

Foto’s Afdrukken

Nog leuker is misschien wel een dagelijkse herinnering van die prachtige dag! Wij zijn daarom ook groot fan van het afdrukken van je foto’s. Mooi in een lijst of een foto op canvas. Laatst kregen wij de kans om een afdruk te bestellen bij topdoek.nl. Het bestellen ging hartstikke makkelijk en binnen een paar dagen stond de postbezorger al met een gigantisch (120×80 cm :O) en prachtig canvas foto op de stoep. En wat is het dan ontzettend mooi om je foto in het echt te zien. De kleuren op de canvas zijn precies zoals op het beeldscherm. Wij vinden het dus echt een aanrader!

trouwalbums, foto afdrukken op canvas, trouwen op Urk

Een keer wat anders…..

Een keer wat anders dan een canvas? Er zijn zoveel leuke nieuwe opties voor het afdrukken van je foto’s! Zo kun je een ixxi collage maken of bij de jouwe een hele bijzondere hexagon of circle fotowand.

Nieuwsgierig naar onze trouwreportages?

Naar pakketten