Jesse & Hennie

Styled Wedding | Winter Bruiloft | Jesse & Hennie

Na heel wat weken voorbereiden en brainstormen was het begin deze maand dan eindelijk zover voor onze Styled Winter Wedding! Wat hebben wij een geweldig gave dag gehad. Iedereen die mee geholpen heeft met het realiseren van deze geweldige dag/foto’s bedankt! (ps. onderaan de blog staan alle leuke leveranciers die mee geholpen hebben)

Trouwen Dronten Kampen, Roggebotstaete

Bruiloft inspiratie

Een bruiloft organiseren is ontzettend veel werk! En wat is er dan leuker om inspiratie op te doen bij leveranciers die dag in dag uit bezig zijn met bruiloften!? Met deze shoot wilden we laten zien wat wij leveranciers allemaal kunnen betekenen voor jullie. Van styling tot het ontwerpen van trouwkaarten tot prachtig verzorgde nagels en nog veel meer! 

Er wordt over het algemeen veel minder in de winter getrouwd, omdat de kans op mooi weer niet zo heel groot is! Daarom wilden we laten zien dat trouwen in de winter ook heel gaaf kan zijn!! Kaarsjes, plaidjes en warme chocomel. We love it!!

Trouwen in een kas Flevoland, Overijssel

Trouwen in een kas

Wanneer je in de winter trouwt is het natuurlijk wel belangrijk dat je een binnenlocatie hebt voor de trouwfoto’s behalve als er sneeuw ligt natuurlijk. Eigenlijk kunnen we overal mooie foto’s maken, maar als je op zoek bent naar een mooie locatie kun je rekening houden met of er voldoende daglicht is. Voor de styled shoot hebben we daarom voor een kas gekozen. Lekker warm binnen, maar toch voldoende licht wat naar binnenkomt zodat we mooie lichte foto’s konden maken.

Winterbruiloft Dronten, trouwen in een kas
Trouwringen quickjewels, winterbruiloft trouwnagels

Unieke trouwkaarten

Wij fotograferen niet alleen jullie trouwdag, maar kunnen jullie ook helpen met het ontwerpen van een unieke trouwkaart die bij jullie past. Nieuwsgierig? Check ons portfolio 😉 

Trouwen in een kas Overijssel

Maak je dag persoonlijk

Wat bedoelen we daarmee!? Als je details toevoegt die helemaal bij jullie als stel passen dan word het geheel van jullie dag super persoonlijk en uniek! Denk hierbij aan je lievelingsbloemen, – kleur of zoals hier op de foto een backdrop met de songtekst van jullie favo nummer.

Kledinghanger trouwjurk

Nog meer inspiratie op doen? Check dan deze gave trouwleveranciers!

Trouwkaarten, – drukwerk & Fotografie – Met Pitt

Styling – The Notebook Design

Nagels –  Hanna’s nagelstudio

Bloemen – Extra Verte Bloemen & Wonen

Make-Up – Rebecca Make-Up

Haar – Klein Knip

Trouwjurk – De Bruidstuin by Moda Reina

Kostuum – Brouwers Mannenmode

Sierraden – Quickjewels

Videograaf – Jarno Nooij

Taart – Sam en Nels taarten

Locatie – Roggebotstaete

Wil je net als Jesse & Hennie je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten