Jurian & Tiny

Trouwen in Elburg | Jurian & Tiny

Waarom trouwen op een vrijdag of zaterdag als je jubileum op dinsdag valt? Dat vonden Jurian & Tiny dus ook. 18 september 2018 was hun dag! Het was een heerlijke zomerse dag, die we grotendeels in Elburg mochten fotograferen.

DIY Bruiloft

De bruiloft van Tiny en Jurian was een echte DIY bruiloft. Tiny is altijd bezig met een leuk DIY project. Zo vaak dat ze er zelfs een speciaal kamertje voor gecreĆ«erd heeft in hun te gekke huis waar ze na hun trouwen samen zijn gaan wonen. Als je dus zo creatief bent dan kunnen al die DIY projecten niet ontbreken tijdens je trouwdag! Zo maakte ze deze gave kledinghangers, hun eigen geloften boekjes en heel veel decoratie voor de bruiloft helemaal zelf! Gaaf toch!? 

Ouders

Voordat de voorbereidingen op de grote dag begonnen namen Jurian en Tiny de tijd om hun ouders te bedanken. Dit hadden ze gedaan door voor iedere ouder apart een brief te schrijven. Hoe lief is dat!

Trouwen in Elburg
First look Urkerbos
First look

Jurian en Tiny hadden besloten dat de first look een moment voor hun alleen moest zijn en niet standaard bij de voordeur moest worden gedaan. Dus kozen ze voor een bijzondere plek in het bos. Op deze plek had Jurian Tiny namelijk ook ten huwelijk gevraagd.

Nadat ze klaar waren met het bewonderen van elkaar besloten ze hun geloften aan elkaar voor te lezen. Wij kunnen er zo ontzettend van genieten om te zien en te horen hoeveel je van iemand kan houden en Jurian en Tiny waren zeker niet bang om te laten zien dat ze bij elkaar horen.

Buiten trouwen trouwen in het bos
First look trouwen in het bos
Bruiloft Elburg trouwfotograaf
Trouwfoto’s in Elburg

Als fotolocatie gingen we naar het mooie Elburg. De haven, de kleine straatjes, leuke bankjes en straten vol met bloemen. Wat een gave plek om hier foto’s te maken. 

Elburg trouwreportage
trouwen in Elburg bloemen
Bruidsfotograaf Elburg
Trouwen in Elburg

Jurian is zelf ook vaak aan het fotograferen daarom zijn de trouwfoto’s voor hem heel belangrijk. Voor deze dag had hij zelfs allemaal extra objectieven gehuurd die wij ook mochten gebruiken. Het was dus echt een ‘photographers walhalla’. 

Buiten trouwen Elburg
Bloemen trouwen in Elburg

Na de fotoshoot en een snelle lunch bij de auto was het tijd voor het officiele gedeelte van de dag. Jurian en Tiny trouwden in het Oude Raathuis van Urk om daarna lopend naar het Kerkje aan de Zee te gaan om een zegen over hun huwelijk te vragen.

Bijzonder trouwvervoer

Het diner en feest was bij Pier16, maar hoe kom je daar nou? Met een Rib natuurlijk! En ook wij mochten mee op de boot. Maar als je meer dan 100 km per uur over het water raced is foto’s maken niet heel erg makkelijk. En dan moet je ook nog eens midden op het Ijsselmeer van de ene boot naar de andere overstappen ;). Maar wat was dit een gaaf vervoersmiddel! Dit was wel een van de spannendste ervaringen van 2018 voor ons!!

Bruiloft in Elburg trouwen in Elburg

Wat was het mooi versierd bij Pier16! Borden, kaartjes, bloemetjes. Tussendoor was er ook nog even tijd om er tussenuit te knijpen met de bruid, om nog een paar mooie foto’s op het strand te maken. 

Trouwreportage Schokkerbos

Leuke adresjes van Tiny & Jurian

Bloemen: Beyoutiful

Trouwlocatie: Pier16

Make-Up: MUA & Haarstyliste Albertine

Wil je net als Jurian & Tiny je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten