Bartus & Annelene

Zandverstuiving Doornspijk | Bartus & Annelene

Trouwreportage zandverstuiving in Doornspijk

Trouwen zandverstuiving Doornspijk

Niet ieder bruidspaar is zo relaxed als dat Bartus en Annelene zijn. Natuurlijk waren ze wel eventjes zenuwachtig voor het ophaalmoment, maar de rest van de dag was het helemaal zoals ze zelf wilden. Zelfs een pauze tussen de gemeentelijke en de kerkelijke ceremonie in de stamkroeg moest gewoon kunnen op hun dag! 

Trouwauto Urk
Trouwschoenen

WAUW! Wat een ge-wel-di-ge trouwschoenen had Annelene toch! Om van te dromen <3 Jammer genoeg waren ze niet zo handig, want voor de trouwreportage gingen we foto’s maken op de zandverstuiving in Doornspijk. Na een paar minuten door het zand ploeteren zijn ze maar gauw uitgegaan. Gelukkig hebben we wel heel veel lol kunnen maken om de schoenen!

Loveshoot zandverstuiving Doornspijk

Zie je de schoenen daar rechts staan 😛

Trouwbloemen rozen

Als groot fan van Ajax moest Bartus zijn favoriete voetbalteam natuurlijk ook vertegenwoordigd worden. Daarom kreeg hij speciaal voor zijn trouwdag deze gave manchetknopen met de drie XXX van Amsterdam van zijn zusje Coby (ceremoniemeester).

Trouwfoto's zandverstuiving Doornspijk
2 fotografen, 1 moment

Terwijl Ellen vaak off road gaat tijdens het fotograferen om door takken, bladers etc heen te fotograferen, houd ik (Karin) er van om prachtige overall foto’s te maken waar de omgeving ook een grote rol speelt. Zo leuk om tijdens het editen hetzelfde moment om twee hele verschillende manieren te zien.

Trouwreportage zandverstuiving Doornspijk Urk

Voor een gave foto kunnen we soms best ver gaan! Zo ook tijdens de trouwreportage van Bartus en Annelene. Ik kreeg het idee om een foto van bovenaf te maken, maar dan moest ik wel ‘eventje’ in een boom klimmen… Het resultaat was het klimmen zeker waard! Nieuwsgierig naar de behind the scenes van deze foto? Neem dan een kijkje op onze over ons pagina 😉 

Trouwen op Urk

Loveshoot zandverstuiving Doornspijk
Zandverstuiving Doornspijk trouwen
Trouwen in Doornspijk

Leveranciers – Leuke adresjes van Bartus & Annelene 😉 

Haar: Kapsalon Klein Knip

Make-up: MUA Albertine

Ringen: Juwelier Kaptein

Pak: Roka

Jurk: Marianne’s bruidsmode

Bloemen: Beyoutiful

Feestavond: Restaurant ’t Achterhuis

Wil je net als Bartus & Annelene je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten