Jan & Alice

Trouwreportage bij Oldruitenborgh | Jan & Alice

Trouwfoto's landgoed Oldruitenborgh

Dat je mag trouwen met je beste vriend is toch wel heel bijzonder! Deze trouwreportage die we bij Oldruitenborgh mochten fotograferen begon op Urk met de voorbereidingen.

Jan en Alice vonden het net als veel bruidsparen best spannend om voor de camera te staan. Daarom zijn we eerst een keer gaan oefenen tijdens een loveshoot. Zo konden Jan & Alice ons beter leren kennen en kregen meteen een voorproefje van hoe zo’n fotoshoot nou eigenlijk te werk gaat. Wij proberen het fotograferen altijd zo ontspannen en gezellig mogelijk te maken, want juist als je lol hebt krijg je de gaafste foto’s! Wij letten er dan wel op of jullie mooi op de foto komen 😉 

Het voordeel van een loveshoot vooraf is dat je de foto’s ook voor je trouwkaart kan gebruiken. Dat is wat Jan en Alice ook gedaan hebben.

Benieuwd? Check ons portfolio.

Trouwfotografie landgoed Tuinen van Marxveld Vollenhove
Sluiers <3

Hebben wij jullie al eens verteld dat wij stiekem heel erg blij worden als we de bruid met een sluier zien? Je kan er zovéél mee! En het is natuurlijk een intiem momentje met zijn tweeën onder de sluier 🙂

Trouwfoto's landgoed Oldruitenborgh
Confetti

Het fotograferen van dit stel was letterlijk en figuurlijk een feestje 😉

Trouwfoto's landgoed Oldruitenborgh
Vollenhove

De fotoshoot met Jan en Alice hebben we in Vollenhove mogen maken. In Vollenhove heb je op kleine afstand van elkaar hele mooie plekken om te fotograferen. We begonnen bij de tuinen van Marxveld om daarna door te gaan naar landgoed Oldruitenborgh. We hadden zelfs nog even tijd over en zijn daarom ook nog even bij het Waterloopbos gestopt. Genoeg fotogenieke plekken in Vollenhove dus!

Bruidsfotografie tuinen van Marveld Vollenhove
Bruidsfotografie tuinen van Marveld Vollenhove
BBQ

Wij vinden het altijd leuk om te zien als je op je bruiloft lekker doet wat je zelf leuk en lekker vind. Zo vindt Jan barbecueën helemaal geweldig. Daar kon je tijdens het diner ook niet omheen, want wat rook het lekker! Het vlees lag al uren lang aan het garen om ’s avonds heerlijk opgegeten te worden.

Bruidstaart de Koningshof Urk

Na het aansnijden van deze prachtige bruidstaart zat de dag er voor ons op. Samen hebben Jan en Alice er met familie en vrienden nog een mooi feest van gemaakt.

Trouwen bij landgoed Oldruitenborgh Vollenhove

Leveranciers

Haar: Alice Hairstyling

Make-up: MUA & Haarstyliste Albertine

Pak: Brouwers mannenmode

Jurk: Visser Bruidsmode

Bloemen: Beyoutiful

Ringen: Juwelier Kaptijn

Nagels: Thea Woord

Taart: Zina’s Bakery

Wil je net als Jan & Alice je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten