Albert & Coby

Romantisch huwelijksaanzoek | Albert & Coby

Als de vriend van één van je beste vriendinnen vraagt of je wil helpen met het plannen van een huwelijksaanzoek dan zeg je natuurlijk JAAAAAAAAA!

Deze zomer waren Albert en Coby op vakantie in Duitsland, waar ze een mooi beeldje zag staan van een huwelijksaanzoek. Ze liet het aan haar schoonmoeder tijdens het shoppen zien. Haar schoonmoeder vertelde Albert over het beeldje en toen Albert zijn kans had om even stiekem weg te glippen tijdens de vakantie heeft hij gauw dat beeldje gekocht. Sindsdien lag het al klaar op zijn kamer bij zijn ouders thuis voor wanneer hij Coby ten huwelijk zou vragen.

Loveshoot huwelijksaanzoek

Coby houdt van foto’s en pint er op Pinterest al járen op los. De hele bruiloft is denk ik al op één van haar Pinterest borden samengesteld 😛 Daarom wilde Albert dat het huwelijksaanzoek gefotografeerd zou worden! Wat ik (Karin) natuurlijk een vreselijk gaaf idee vond!! Ook omdat dit dan de allereerste keer was dat we een huwelijksaanzoek mochten fotograferen. SPANNEND!!

22 december was het dan zover! In het geheim hadden Albert en ik al een paar keer afgesproken om te plannen hoe we het huwelijksaanzoek zouden gaan regelen. We kwamen op het idee dat ik aan Coby zou vragen of ze model wilde staan voor een styled shoot samen met haar vriend Albert. Ik moest dat natuurlijk nog wel eventjes vragen…. Ik ben dus ontzettend slecht in liegen dus vond ik het best wel een beetje spannend! Tijdens een nachtje weg met vriendinnen vroeg ik dus ook heel subtiel of ze interesse had om model te staan. Coby was meteen enthousiast. Pffff gelukkig! Ik zei gauw dat ik verder de details nog niet wist maar dat ik die zo gauw mogelijk zou appen.

Loveshoot huwelijksaanzoek

Albert had geregeld dat Coby de hele middag druk zou zijn bij de visagist en kapper (vriendin Marissa zat ook in het complot) zodat wij de hele middag hadden om de locatie aan te kleden met heel veel lichtjes en kaarsjes.

Toen we bijna klaar waren ging Albert terug naar Urk om Coby op te halen en moesten wij wachten… Wat was dat zenuwslopend! 20 minuten later kwamen ze aan en ik trilde gewoon van de zenuwen. Toen ze aankwamen zag Coby het beeldje al hangen en had vrijwel meteen door dat dit geen gewone fotoshoot was. 

Loveshoot huwelijksaanzoek
Loveshoot huwelijksaanzoek
Loveshoot huwelijksaanzoek

Ze zei natuurlijk JAAAAAAAA!! 😀

Loveshoot huwelijksaanzoek
Loveshoot huwelijksaanzoek
Loveshoot huwelijksaanzoek

Wat was dit supergaaf om mee te maken. Ik moest zelfs bijna eventjes huilen, omdat het zo mooi was. De liefde van deze twee spat er gewoon van af!! We kunnen niet wachten op de bruiloft! 😀

Loveshoot huwelijksaanzoek
Loveshoot huwelijksaanzoek

Wil je net als Albert & Coby je trouwreportage door ons laten doen?

Naar de pakketten